FOTO: Prodaje se stan u Rumenki - 42 kvadrata, dvorište, a cena iznenađuje

Rumenka je veoma blizu Novog Sada, a stanovi u njoj su znatno, znatno jeftiniji.
FOTO: Prodaje se stan u Rumenki - 42 kvadrata, dvorište, a cena iznenađuje
Foto: NS-Group nekretnine
Iz Rumenke do centra Novog Sada potrebno vam je manje od 20 minuta, što je vreme koje je nekad potrebno i ako idete sa Novog naselja na primer.
 
Na sajtu NS-Group nekretnine oglašen je na prodaju stan koji se nalazi na izlazu iz Rumenke.
Ova nekretnina ima 42 kvadratna metra, a cena je - 60.000 evra. Ukoliko se uzme u obzir da bi ovakav stan na periferiji Novog Sada koštao oko 80.000 evra i više, objekat u Rumenci deluje kao dobra prilika. 
 

Foto: NS-Group nekretnine
 
"Na prodaju je odličan, komforan dvorišni stan od 42m², koji u prirodi deluje još veći, sa prelepim dvorištem. Stan se nalazi u mirnom delu Rumenke, savršen za one koji traže mir i tišinu", navodi se u oglasu NS-Group nekretnine.
Kako se dodaje, stan se sastoji od prostrane spavaće sobe, koja se po potrebi može pregraditi u dve manje sobe, pružajući dodatnu fleksibilnost za raspored prostora.
 

Foto: NS-Group nekretnine
 
"Ovaj stan je idealan za investiciju, bilo da planirate da ga iznajmljujete ili da uživate u njemu. Iskoristite priliku da postanete vlasnik ove sjajne nekretnine u Rumenci", kažu u NS-Group nekretnine.
 
Prateći objekti su terasa, bašta, parking, balkon i ostava. Telefon, kablovska, internet i klima se podrazumevaju, a grejanje je etažno.
 
 
 Foto: NS-Group nekretnine
 
Za više informacija i fotografija, pogledajte sajt NS-Group nekretnine

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti