FOTO Na zapadu nešto novo: Novi stambeni kompleks u Novom Sadu, lokacija savršena za udoban život

Novi moderan stambeno-poslovni kompleks gradi se u zapadnom delu Novog Sada, a nalazi se blizu svih najvažnijih atrakcija za život - škola, vrtića, restorana, parkova.
FOTO Na zapadu nešto novo: Novi stambeni kompleks u Novom Sadu, lokacija savršena za udoban život
Foto: West Garden Residence
West Garden Residence nalazi se na tromeđi važnih saobraćajnica u gradu - Futoškog puta, Bulevara patrijarha Pavla i Bulevara kneza Miloša.
 
Zapravo, ovo je pravo mesto za one koji traže udoban i praktičan život u Novom Sadu, a upravo zbog svoje pozicije je i odlično povezan sa svim delovima grada. 
Ovaj kompleks imaće 296 stanova, čak 341 garažno mesto i 18 lokala u prizemlju objekata.
 
Fokus na kvalitetu života
 
Stambeni kompleks sastoji se od pet lamela na osam spratova, a u ponudi su stanovi različitih veličina i struktura - od 29 do 93 kvadratna metra.
Svi stanovi West Garden Residence su dizajnirani za maksimalnu funkcionalnost stanovanja, sa zapadnom orijentacijom koja osigurava prirodno osvetljenje tokom celog dana.
 
Foto: West Garden Residence
 
Grejanje je centralno, sa kalorimetrima za kontrolu troškova, koriste se konkurentni materijali i kvalitetne  podne obloge, dok će svaki stan imati i ugrađeni klima uređaj kako bi stanarima bila obezbeđena prijatna temperatura i tokom leta.
 
U okviru samog kompleksa nalaziće se i zajedničko dvorište sa dečijim igralištem za bezbrižnu igru najmlađih, a novi gradski park biće odmah pored.
 
  
Foto: West Garden Residence
 
 
Prizemlje West Garden Residence namenjeno je za lokale, što predstavlja odličnu priliku za investitore i preduzetnike.
 
Svi lokali su funkcionalni i mogu se lako spajati i do površine od 600 kvadrata, pružajući fleksibilnost za različite namene. Posebna prednost za ugostiteljske objekte je i u tome što postoji mogućnost postavljanja otvorene bašte na parceli.
 
Podzemna garaža kompleksa West Garden Residence ima čak 341 pažljivo projektovano garažno mesto. Garaža je opremljena savremenim sistemom video nadzora, kao i rampom za lakši pristup iz bočne ulice, što dodatno povećava bezbednost vozila.
 
Za vlasnike električnih automobila, dostupni su punjači koji omogućavaju lako punjenje, a u planu je i izgradnja parking mesta za bicikle i trotinete.
 
  
Foto: West Garden Residence
Akcijske cene za nove kupce 
 
Gradnja West Garden Residence već je počela, a procena je da bi ceo kompleks trebalo da bude završen u naredne dve godine.
 
Prodaja stanova trenutno se odvija po akcijskoj ceni, pa ne propustite priliku da među prvima ugrabite novi stan prema svim vašim potrebama i preferencijama.
 
Sve informacije o kompleksu i ostalim detaljima pronađite na SAJTU ili na Instagram i Fejsbuk profilu West Garden Residence, ili ih kontaktirajte putem telefona 062/483-483 i 062/793-793 i mejla prodaja@westgarden.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti