Konkurs za film o prevenciji narkomanije i alkoholizma

Institut za javno zdravlje Vojvodine raspisao je konkurs za kratak amaterski film pod nazivom "Supstancu na distancu", a na temu prevencije zloupotreba alkohola i droga.

Institut za javno zdravlje Vojvodine raspisao je konkurs za kratak amaterski film pod nazivom "Supstancu na distancu", a na temu prevencije zloupotreba alkohola i droga.

Na konkursu mogu učestvovati mladi od 13 do 27 godina, a uslov je da film bude trajanja do tri minuta. Žanr je slobodan, a može se snimati amaterskom kamerom, fotoaparatom ili mobilnim. Radove treba dostaviti na DVD-u do 31. marta, na adresu: Institut za javno zdravlje Vojvodine, Centar za promociju zdravlja, Futoška 121, sa naznakom "Za nagradni konkurs".

Nagrade se dodeljuju u tri uzrasne kategorije (učenici VII i VIII razreda osnovne škole, učenici srednje škole i studenti), a nagrade su kamere i fotoaparati. Pobednički filmovi će biti snimljeni na DVD-u zajedno sa edukativno dokumentarnim filmom "Supstancu na distancu", namenjen mladima uzrasta od 13 do 18 godina. Taj svojevrsni DVD udžbenik će biti distribuiran svim osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu, kako privatnim tako i državnim i biće uključen kao nastavno sredstvo.

Obrazac za konkurs i dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu chillout.in.rs.

Konkurs se odvija u okviru aktivnosti projekata "Supstancu na distancu" koji Institut za javno zdravlje Vojvodine realizuje pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo i u saradnji sa Gradskom komisijom za borbu protiv droga i udruženjem garađana "Chill Out" iz Novog Sada. Brojevi telefona u Institutu za javno zdravlje za dodatne informacije su 4897-876, 4897-867 ili 4897-857.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti