Kralj Esvatinija danas u Novom Sadu

Kralj Esvatinija Msvati III danas je boravio u Novom Sadu.
Kralj Esvatinija danas u Novom Sadu
Foto: Grad Novi Sad
Kako je saopšteno iz Gradske kuće, delegacija Esvatinija obišla je sa predstavnicima Grada i Pokrajine industrijske zone Novog Sada.
 
Predsednica Skupštine grada Dina Vučinić ocenila je da se "Novi Sad od 2012. godine pozicionira kao ključni centar za privlačenje investicija, što omogućava podizanje standarda života građana i unapređuje privredni potencijal grada".

Predsednica novosadskog parlamenta je navela da je "razvoj Srbije rezultat strateške politike vođene na državnom nivou, pod vodstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a da su ekonomska modernizacija i otvaranje Srbije ka novim investicijama doprineli stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta u kojem Novi Sad igra važnu ulogu".

"Ogroman doprinos razvoju grada dao je sadašnji premijer Srbije Miloš Vučević, koji je, kao gradonačelnik Novog Sada od 2012. godine, bio ključna figura u transformaciji našeg grada. Taj trend nastavlja i sadašnji gradonačelnik Milan Đurić", izjavila je Dina Vučinić.
  • Sabahudin

    20.10.2024 20:35
    Omerović
    Velika čast za Novi Sad. Nadam se da će ponovo posetiti naš grad
  • Ralle

    20.10.2024 19:57
    Mozda i oni otvore fabriku guma ili srafova..u Novom Sadu..neka se uce ljudi...a precistac kanalizacije to nikada...slavni nasi gradonacelnici..pitajte gradjane da li zele parkove ili betone u nasem gradu..vi predsavljate gradjane Novog Sada..poslusajte ih...
  • Marko

    20.10.2024 19:36
    Pogledajte na jutjubu na šta i koliko novca troši taj kralj dok mu je zemlja možda i najsiromašnija zemlja na svetu…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti