Razbijena stakla na prostoriji SNS-a na Limanu, optužuju opoziciju

Novosadski odbor Srpske napredne stranke objavio je da su na njihovom prostorijama u Ulici Narodnog fronta na Limanu razbijena stakla.
Razbijena stakla na prostoriji SNS-a na Limanu, optužuju opoziciju
Foto: 021.rs/ilustracija

Za taj čin oni optužuju opoziciju.

"Varvarski čin demoliranja naših prostorija, nije slučajan. Svakog dana udružena medijsko-tajkunska-političarska hobotnica propagira podele u društvu i širi mržnju prema Srpskoj naprednoj stranci. Grdno se varaju oni koji misle da će nasiljem i pretnjama zaustaviti napredak naše grada i naše države. Poručujemo im da nikakvi sramotni napadi, ni nasilje, ni pretnje neće ugroziti našu odlučnost da nastavimo da radimo za dobrobit Novog Sada i Srbije", navodi SNS u saopštenju.
 
Pozvali su nadležne da što pre reše ovaj slučaj.
Novosađanima, kako dodaju, poručuju da ih ovakvi napadi neće zastrašiti i uticati na odlučnost da nastave da razvijaju Novi Sad.
 
"U našem gradu nema mesta politici destrukcije i mržnje. Mi ćemo nastaviti da gradimo, dok drugi, očigledno, znaju samo da ruše i uništavaju. Dok drugi nude kamenice i varvarizam, mi nudimo progres i napredak. Dok drugi žive za destrukciju i nasilje, mi živimo za nove vrtiće, škole, domove zdravlja, nove sportske terene, nove fabrike, veće plate, veće penzije i nova radna mesta. Naša politika je politika boljeg života za sve građane", ističe SNS.
 
Policija se za sada nije oglašavala o ovom napadu.
  • Miki

    22.10.2024 22:48
    Đura
    kme kme kme, radite nesto bagro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti