Dveri: Uz saglasnost vlasti, ponovo uništena kancelarija Dveri u Novom Sadu

Staklo kancelarije Srpskog pokreta Dveri u Novom Sadu razbijeno je peti put ove godine.
Dveri: Uz saglasnost vlasti, ponovo uništena kancelarija Dveri u Novom Sadu
Foto: Dveri
To se dešava već drugi put za samo mesec dana.
 
Ovog puta uništena su sva stakla na ulaznim vratima kancelarije, a za taj čin optužuju vlast.
Kako kažu, ni u jednom slučaju do sada policija nije reagovala.
 
"Očigledan akt mržnje prema Dverima ima prećutnu saglasnost vlasti, jer ni u jednom slučaju policija nije pronašla počinioce ovih dela. Imajući to u vidu, postoji opravdana sumnja da ovi huligani dolaze iz redova SNS-a, jer je itekako poznato da je upravo vladajuća stranka koristila lica iz kriminalnog miljea za svoje prljave poslove, kako u Novom Sadu, tako i u svim mnogim drugim gradovima u Srbiji", napominju u pokretu Dveri.
Dodaju da ih nesposobnost ili izostanak želje u policiji da reši ovaj problem neće uplašiti, te da će "biti još žešći u kritikama kriminalne i korumpirane vlasti".
  • John

    22.10.2024 22:47
    Naravno, sad već po pravilu, ide odmah i isto takvo razbijanje prostorija SNS-a, samo da bi i oni mogli da cvile, skiče, kukaju, jauču...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti