"Vlasnici plovila na vreme upozoreni"

Svi vlasnici plovila na Dunavu bili su na vreme obavešteni o opasnosti od leda i imali su dovoljno vremena da ih uklone, ocenio je Pokrajinski štab za vanredne situacije.

Svi vlasnici plovila na Dunavu bili su na vreme obavešteni o opasnosti od leda i imali su dovoljno vremena da ih uklone, ocenio je Pokrajinski štab za vanredne situacije.

"Štetu su pretrpeli oni koji nisu poslušali savete stručnih lica", navodi se u saopštenju Štaba. Precizira se da su vlasnici bili upozoreni na opasnost još pre 15 dana.

Pokrajinski štab je u saopštenju naveo da su dva tanka i jedna barža, koje je led pomerio nekoliko kilometara nizvodno od Novog Sada, dobro usidreni i da ne postoji opasnost od njihovog pokretanja. Dodaje se da su ti tankovi i barža prazni.

  • 99%

    20.02.2012 17:21
    Sami ste krivi...
    Ja sam moj čamac izvadio, eno ga na vikendici i ništa mu ne fali. Izvađen, očišćen, pokriven, čeka proleće..
    Oni koji nisu izvadili svoja plovila su sami krivi za ovo šta im se desilo. Trebali su izvaditi na vreme, ove priče o ledolomcima i pokušaji prebacivanja krivice su čiste gluposti. Kao prvo da li ste svesni kolika reka je Dunav? Koliko ledolomaca treba da se sav led na Dunavu razbije?! Ledolomci služe da oslobode plovne puteve i razbiju velike ledene površine da zaštite mostove. Ja bi im svima napisao kazne za ugrožavanje bezbednosti!
  • Kole

    20.02.2012 07:55
    @Zasto Vlasnicima Sluzi Culo,Zv
    Nauticki klubovi se bave sportom a ne vremenskom prognozom.
  • zasto vlasnicima sluzi culo,zv

    20.02.2012 06:19
    @Kole
    Nauticki klubovi OBAVESTAVAJU svoje clanove o vremenskim uslovima, kako ne bi doslo do steta na camcima u zimovniku, a samim tim i na samim vezovima u zimovniku, jer se zimi camci vade iz vode,POGOTOVO KAO STO JE OVA ZIMA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti