Preminuo profesor Aleksandar Krstić

Profesor Novosadskog medicinskog fakulteta u penziji i redovan član Akademije medicinskih nauka Srpskog lekarskog društva, Aleksandar Krstić, preminuo je danas u Novom Sadu.

Profesor Novosadskog medicinskog fakulteta u penziji i redovan član Akademije medicinskih nauka Srpskog lekarskog društva, Aleksandar Krstić, preminuo je danas u Novom Sadu.

Krstić je bio direktor za zdravstvo Dečije bolnice u Novom Sadu, upravnik pedijatrijske klinike, osnivač i načelnik Odeljenja medicinske genetike, osnivač citogenetske laboratorije i načelnik Centra za medicinsku genetiku.

Posvetio je život ne samo ranom otkrivanju genetskih anomalija kod dece, već i unapređenju zdravstvene zaštite najmlađih.

  • snjezana

    30.05.2012 17:16
    pozdrav ja sam bila pacijent doktora krstica i bilo bi je dobro ponovo osecam tegobe pa bih ponovo isla tamo u ordinaciju znam da je profesom preminuo ali ja i bih nastavila tamo da idem kod doktora koji je nastavio da radi .moze li m neko dati br.tel posto ne mogu nigde da nadem vizit karticu a bila sam tamo pre dve godine
  • Biljana

    20.03.2012 22:50
    Iskreno saucesce porodici
    Profesor je bijo deo ziota moje cerke od njene druge godine uvek spreman da pomogne. Uvek ce ziveti u nasim srcima
  • 21.02.2012 17:41
    anonims
    Najdublje saučešće porodici.Bio je primer ne samo profesionalne,nego i ljudske moralnosti.Neka mu je večna slava i HVALA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti