Novo na Tatarskom brdu: Prvi stambeno-poslovni kompleks koji donosi urbani luksuz usred prirode

Kupovina stana u Novom Sadu i okolini može zvučati kao lagan zadatak, zar ne? Ponuda je stvarno velika. Ali kad kreneš da tražiš, shvatiš da nije baš tako jednostavno.
Novo na Tatarskom brdu: Prvi stambeno-poslovni kompleks koji donosi urbani luksuz usred prirode
Foto: Verde 11
Treba pronaći stan koji nudi više od samo dobre lokacije i modernog dizajna. Na kraju krajeva, svi želimo nešto više – miran komšiluk, omiljeni kafić na par koraka, vrtić i školu blizu, i mesto gde deca mogu bezbrižno da trčkaraju. Postavlja se pitanje: koliko nekretnina zaista nudi sve to?
 
Upoznajte Verde 11 - novi stambeno-poslovni kompleks na Tatarskom brdu u Sremskoj Kamenici koji pruža baš to – spoj urbanog života i prirode. Mesto gde možete pobeći od gradske gužve, a opet imati isti taj grad bukvalno na dlanu.
Tatarsko brdo – urbano, a mirno
 
Ukoliko sumnjate da li je Tatarsko brdo prava lokacija za vas, dovoljno je da znate da je ova lokacija već duže vreme nosi reputaciju jedne od najprestižnijih i najpoželjnijih lokacija za život. Kamenički park, Dunav, Fruška gora, panorama grada… Pogled i zelenilo na kom mogu da mu pozavide mnoga naselja. 
 
Relacija? Još jedna ogromna prednost! Samo nekoliko minuta vožnje deli vas od centra grada, glavne železničke stanice, fakulteta, tržnih centara… Još bliže su vam škole, vrtići i prodavnice – neke od njih su doslovno unutar samog kompleksa ili na nekoliko koraka od vaših vrata. Sve što vam treba za svakodnevni život nalazi se baš tu.
Priroda ispred stana
 
Najveća prednost kompleksa? Definitivno njegovo privatno dvorište i predivan park na preko 6.500 kvadratnih metara, u kojem možete uživati svakog dana. Zamislite – šetate, trčite ili jednostavno uživate u prvoj jutarnjoj kafi, a sve to unutar vašeg novog doma.
 
Za one koji cene privatnost i komfor, važno je napomenuti da su zgrade u okviru kompleksa projektovane tako da nude dovoljno prostora između lamela, što znači da nema neželjenih pogleda sa susednih terasa. A tu su i savremena rešenja za sigurnost: video nadzor, ograđen prostor i 24/7 portirska služba.
 
 
 Foto: Verde11
 
Stanovi po meri savremenog života
 
Bez obzira da li ste mladi par, porodica sa decom, brucoš ili neko ko traži mirno mesto za penzionerske dane, Verde 11 nudi stanove različitih veličina i struktura koji će odgovarati vašim potrebama. Od manjih, funkcionalnih stanova za pojedince, kvadrature od 46 m2 do prostranih porodičnih stanova sa preko 140 m2 – svaki je pažljivo dizajniran sa modernim materijalima za maksimalan komfor. 
I za one koji se pitaju "a gde ću parkirati?", tu su prostrane podzemne garaže sa obeleženim mestima za automobile, bicikle i trotinete, pa čak i punjačima za električna vozila,rampama, nadzornim kamerama. Sve je osmišljeno da život bude maksimalno lak i komforan
 
Zvuči kao mesto za vas? Posetite verde11.rs i otkrijte šta Verde 11 može da vam ponudi.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti