Opasne šetnje po zaleđenom jezercetu u Dunavskom parku

"Gradsko zelenilo" je apelovalo na Novosađane da ne šetaju decu po zaleđenom jezeru u Dunavskom parku jer je ono počelo da se otapa i postoji opasnost od propadanja.

"Gradsko zelenilo" je apelovalo na Novosađane da ne šetaju decu po zaleđenom jezeru u Dunavskom parku jer je ono počelo da se otapa i postoji opasnost od propadanja.

Kako kažu, hodanje ljudi po jezeru je, i pored očigledne opasnosti, gotovo svakodnevno, a pre samo nekoliko dana njihovi čuvari spasavali su jednu devojčicu.

- Led se topi, nije svuda jednake debljine i koliko god se ljudima činilo da je dovoljno čvrst, on to nije. Svaki korak nosi opasnost od propadanja i davljenja - kaže portparol Zelenila Ivan Nožinić.

  • Ledolomac

    20.02.2012 09:44
    Ja molim experta za led L(DP)idiju da nam kaže koliko je to opasno, taj i te sve... Vojvodinavode jesu li odgopvorne, i da li ona, muz,cerka, šurak, pašenog, od pašenoga šurak, imaju vezno nešto u tom jezeru da znamo da li da očekujemo reakciju zvaničnim saopštenjem
  • Lokalni Triciklista

    20.02.2012 09:07
    Boze koje su to budale aj oni sto se setaju bas me rbiga
    ali decu da pustaju ja ne verujem! Ista prica i na strandu kod labudova decu uredno pustaju da se setaju po ledu a tamo nema spasilaca
    pitanje je kad ce neko upasti....
    E moji roditelji....
  • 20.02.2012 08:11
    Ne mogu da verujem da postoje budale koje izlažu svoju decu opasnosti. Za tako šta je stvarno potrebno odsustvo zdravog razuma.Jadna deca pored takvih roditelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti