Rekord u potrošnji struje

"Elektrovojvodina" je saopštila da je tokom februarskog ledenog talasa zabeležena najveća ikada potrošnja električne energije na području Vojvodine.

"Elektrovojvodina" je saopštila da je tokom februarskog ledenog talasa zabeležena najveća ikada potrošnja električne energije na području Vojvodine.

Dnevna potrošnja u pokrajini u najhladnijim danima februara prelazila je 35 miliona kilovatčasova. "Elektrovojvodina" je zahvalila građanima na solidarnosti i na partnerstvu, zahvaljujući čemu je sačuvana stabilnost i kontinuitet u snabdevanju električnom energijom tokom ledenog talasa koji je pogodio Srbiju.

Dodaje se da je sistem izdržao toliko opterećenje pre svega zahvaljujući projektima modernizacije elektroenergetskog sistema i kvalitetnom održavanju svih elektroenergetskih objekata.

  • elektricar

    22.02.2012 17:20
    Ugalj
    Znao sam da opet mecu nesto drugo u zice osim struje :)
  • G

    22.02.2012 05:38
    @Anonimus - ne mogu da te potkradaju manjom voltažom, time mogu samo da ti pokvare neki uređaj odnosno da ti kuvanje i pečenje potroši više vremena.
  • Peca

    21.02.2012 21:33
    Istina je
    Ovo je nesvesno priznanje da se danas brojila okrecu "DVESTA NA SAT". Sruja se stedi, a potrosnja i naplata rastu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti