Salajčani pomažu školu "Vuk Karadžić" i klimatizuju Dom zdravlja

Tradicionalno 11. po redu "Salajačko veče" održava se u petak, 24. februara u restoranu "Slavija" u Šajkaškoj ulici.

Tradicionalno 11. po redu "Salajačko veče" održava se u petak, 24. februara u restoranu "Slavija" u Šajkaškoj ulici.

Predsednik mesne zajednice "Salajka" Miloš Asurdžić za Radio 021 kaže da je ideja ove manifestacije da se okupe ljudi koji žive ili su živeli u tom delu grada, da se očuvaju prijateljstva, ali i da se pomogne zajednici. - Imamo ideju da opremimo salu osnovne škole "Vuk Karadžić" koja je najstarija novosadska škola. Želimo da sredimo salu za fizičko, kako za decu, tako i za sve one koji žele da se rekreativno bave sportom - navodi Asurdžić. On dodaje da je ideja da Salajčani pomognu i tamošnji Dom zdravlja u Ulici Jug Bogdana i da ga kompletno klimatizuju najkasnije do leta.

Gosti "Salajačke večeri" moći će da vide splet vojvođanskih igara KUD-a sa Salajke, da čuju odlomke iz knjige o ovom delu grada, svako će dobiti film o Salajci na CD-u, a sve to će pratiti tamburaši. Sve karte po ceni od 1.000 dinara su ranije rasprodate.

"Salajačkoj večeri" prethodio je "Salajački doručak" krajem prošle nedelje kada se okupilo više od 200 Salajčana i onih koji se tako osećaju.

  • deca

    04.04.2012 21:47
    salajacki dorucak
    Na Salajackom dorucku su ucestvovala deca iz OS Vuk Karadzic i bili su sjajni,a i sama organizacija je bila odlicna. Sve pohvale!
  • nn

    23.02.2012 17:08
    udji i ti u stranku, sram da te bude, kogod da si!
  • Salajka

    23.02.2012 10:01
    Kaobajagi!!!
    On je samo figura za fotografisanje po službenoi dužnosti. Koliko sam čuo, zaposlio se u Lisju kao šef groblja, a najgori je predsednik mesne zajednice Salajka, ikada (posle njegovog oca). Sada je našao da daje izjave pred izbore, a ništa za Salajku nije učinio. Bio sam na Salajačkom doručku i video sam ljude koji zapravo čine organizacioni odbor!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti