Kasni "Kamenica 2"

Iako su završetak novog dela instituta u Sermskoj Kamenici predstavnici vlasti najavljivali za kraj prošle godine, ovaj medicinski kompleks prve pacijente moći će da primi najranije krajem 2012. godine.
Iako su završetak novog dela instituta u Sermskoj Kamenici predstavnici vlasti najavljivali za kraj prošle godine, ovaj medicinski kompleks prve pacijente moći će da primi najranije krajem 2012. godine.

Ni nakon više pokušaja u pokrajinskom Sekretarijatu za zdravstvo nismo uspeli da saznamo u kojoj je fazi opremanje "Kamenice 2", kao ni zašto se kasni s radovima. Ipak, kako Radio 021 saznaje građevinski radovi su pri kraju, ali zapinje nabavka opreme i zapošljavanje osoblja.

Za nova radna mesta potrebna je saglasnost Ministarstva zdravlja, koje već duže vreme izostaje, pa su na Institutu zabrinuti da otvaranje "Kamenice 2" neće dočekati s potpuno spremnim visokosturčnim kadrom, osposobljenim za najsloženije medicinske zahvate.

Izgradnju novog kompleksa finansira Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine, a kada bude završen, trebalo bi da bude jedan od najsavremenijih u regionu. (D.S.)

  • Jo

    24.02.2012 06:56
    Procenat
    Ne mogu da se dogovore za procenat ko će koliko da makne i čija će firma(pardon stranka)raditi opremanje.ko god je prolazio pored gondole ovih dana video je da se sastanci o tome vrše svakodnevno
  • berolina

    24.02.2012 06:53
    nix gut
    zbogom pameti!
    sve sto dolazi iz prestonice...traje i kosta vise, odugovlaci se i traljavi do bez svesti!
    svaki "ministar" ministrira i vole da se "slika", obecava svasta i divi se samom sebi, kako je uspesan.
    kod bolesnih "politicara" nema zdravog naroda!
  • Pera Anestezija

    24.02.2012 00:31
    Samo vas gledam
    Samo vas gledam kako ke*ate po svemu. Pa 40 godina niko ništa nije dopravio u Institutu i sad kad se to radi - nikom ništa ne valja. Samo ne daj Bože da nekome od vaših nešto sa zdravljem zafali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti