Ne mogu više da se bore sa krađama poklopaca za šahtove

U proteklih nekoliko dana pokradeni su poklopci sa desetina šahtova i skinute slivničke rešetke na više lokacija u gradu, a iz "Vodovoda" saopštavaju da više ne mogu da se bore sa ovom pojavom.
U proteklih nekoliko dana pokradeni su poklopci sa desetina šahtova i skinute slivničke rešetke na više lokacija u gradu, a iz "Vodovoda" saopštavaju da više ne mogu da se bore sa ovom pojavom.

 

U ovom preduzeću apeluju na policiju i nadležne inspekcije da učine sve što je u njihovoj moći da se ovakve krađe i trgovina ukradenim materijalom zaustave. U sve rekonstruisane ulice ugrađeni su poklopci sa ključem koje je praktično nemoguće skinuti, ali se i dalje na teritoriji grada nalaze hiljade starih poklopaca koji su meta lopova.

U "Vodovodu" kažu da im je dosta skretanja pažnje građanima, jer su svi dosadašnji apeli završili praktično kao poziv lopovima da nesmetano kradu imovinu grada.

  • rekategorizacija

    23.02.2012 12:43
    Draga policijo i tužilaštvo, nemoje tretirati krađu poklopaca sa šahtova kao "krađu", već kao dela na izazivanju opšte opasnosti - što ona i jesu. Pa kada zaprećena kazna bude nekoliko puta veća, barem će se više češkati po glavi da li će to da rade. Na isti način tretirajte i otkupljivače, koji u tom slučaju učestvuju u delu izazivanja opšte opasnosti.
  • 23.02.2012 08:36
    teorija zavere
    Evo moje teorije zavere, jer je skidanje sahtovnih poklopaca posalo po malo sumljivo,krivca ili ti lopovase ne pronalazi

    te ja sumljam da se sve radi o nekoj sprezi

    -lopov skine polopac proda nekoj NN firmi onda lepo ta NN firma ode kod nadleznih osoba,
    nadlezne osobe daju drugoj NN firmi da malo srede te polopce,
    onda tender za nove radove postavljanje poklpaca na sahtove....
    moja sloboda misljenja je takva, jer da nije tako, vec odavno bi se ti lopovi uhvatili jer cine milionske stete nama gradjanima, nama poreskim obveznicima.

  • Liman

    23.02.2012 08:18
    Hrabrost
    Najveci fazon je u tome sto su momci odneli 4-5 sahtova sa parkinga ispred zadnjeg ulaza u policijsku stanicu kod mosta slobode. Inace tamo postoje i neke kamere koje kao nesto snimaju al pokrivaju citava 2 kvdratna metra :) Tako da su prakticno pljunuli u lice momcima u plavom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti