Pristan vraćen u Dunav

Pristan u vlasništvu Gradskog zelenila vraćen je u Dunav nakon što ga je prvo led na reci pomerio, a zatim nizak vodostaj izbacio na obalu.
Pristan u vlasništvu Gradskog zelenila vraćen je u Dunav nakon što ga je prvo led na reci pomerio, a zatim nizak vodostaj izbacio na obalu.

Pristan za koji se vezuju čamci i brodići led je pre nekoliko dana pomerio za 15 metara nizvodno, jer su dve od četiri sajle kojima je bio vezan pokidane, da bi juče završio na obali, usled naglog opadanja vodostaja Dunava za oko dva metra, nakon probijanja čepa koji je stvorio led kod Smedereva.

Zajedničkom akcijom radnika Gradskog zelenila i ledolomca "Petrovaradin", pristan je uspešno vraćen u Dunav, bez ozbiljnih oštećenja.

U saopštenju "Gradskog zelenila" se navodi da će se na pristan vratiti i predstavnici rečne carine, kada ponovo bude dozvoljena plovidba Dunavom.

  • japi

    22.02.2012 16:01
    sef u akciji
    Falim boga da su uspeli inace 7 radnih mesta ode u vodu.
    Bravo za Sefa.
    Svaka cast !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti