Istraga o "magičnom zmaju" iz Dunavske

Nakon pisanja medija, policija i grad su reagovali povodom prodaje sintetičke marihuane u centru Novog Sada.
Nakon pisanja medija, policija i grad su reagovali povodom prodaje sintetičke marihuane u centru Novog Sada.

U policiji kažu da će proveriti šta se od sastojaka nalazi u "magičnom zmaju" iz Dunavske, dok su gradski zvaničnici najavili da će o ovom opijatu raspravljati na idućem sastanku Odbora za prevenciju narkomanije.

Kako član Gradskog veća zadužen za zdravstvo Aleksandar Kiralj kaže za Blic, on i drugi lekari će poslati dopis Ministarstvu zdravlja sa sugestijom da se proširi spisak nedozvoljenih supstanci, jer bez stavljanja "zmaja" na tu listu nema osnova da se bilo šta preduzme.

U Upravi carine kažu da nisu mogli da spreče uvoz ovog preparata, jer njegovi sastojci nisu zabranjeni.

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Istraga sintetičke marihuane''

  • labud13

    12.02.2015 20:20
    strasno
    gde se moze naruciti biljni tamjan..?ili kupiti na lice mesta

  • 18.09.2014 15:40
    Dno Dna
    U ovoj usranoj zemlji jedini doping je alkohol ko se njemu ne prikloni osudjen je na Djavola.... Sta je to sto je dovelo do ovoga? Zakon! Sta je to zakon? Neki sud , nekad i neko su rekli da je ovo dozvoljeno a ono zabranjeno...Ovo dovodi do uzasa , ono do relaksacije.... Ko je tu lud? Pa ludi su oni koji su napravili zakon , pod pritiskom politicara alkoholicara... nikada mi ne cemo uci u evoropu koja je na oneome (mnarijuani) ,alkohol je teska droga , teza od heroina ili kokaina , to znaju bolje zakonodavci.... politicari...bitno je da nam je skupstina drogirana i odvaljena...
  • vutra.org

    23.01.2014 11:23
    ispravna informacija - ispravan izbor
    Legalizujte je više, uzmite porez, povećajte drastično kazne za "uličnu" prodaju i "regularnu" prodaju maloletnicima, i rešili ste stvar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti