Počelo sređivanje rupa na ulicama

JKP "Put" počelo je sanaciju rupa koje su se nakon otapanja snega pojavile u Rumenačkoj, Temerinskoj i Partizanskoj ulici.

JKP "Put" počelo je sanaciju rupa koje su se nakon otapanja snega pojavile u Rumenačkoj, Temerinskoj i Partizanskoj ulici.

Portparolka ovog preduzeća Jelena Stojsavljević rekla je za Radio 021 da su sada prioritet najprometnije ulice sa najkritičnijim oštećenjima i da će kompletna obnova uslediti kada vremenske prilike to dozvole. Obimnije saniranje oštećenja trenutno nije moguće zbog niskih temperatura tla i visoke vlažnosti. Shodno tome interventne ekipe sređuju ona oštećenja koja najviše ugrožavaju bezbednost saobraćaja.

Stojsavljevićeva dodaje da su neke od ulica asfaltirane pre više od 30 godina što je vrlo često razlog oštećenja kolovoza. - Većina ulica su popravljane selektivno bez kompletnih rekonstrukcija, najčešće iz ekonomskih razloga. Postoje i mehanička oštećenja zbog toga što su u vreme kada su bile projektovane mnoge ulice planirane za daleko manji intenzitet saobraćaja - navodi Stojsavljevićeva.

Kada zimska služba bude prestala s radom 15. marta počeće rad asfaltne baze Puta, a time i veća proizvodnja asfalta, osim ako se u međuvremenu ne stvore adekvatniji vremenski uslovi.

  • Kac

    24.02.2012 06:42
    poceli jesu...
    ... poceli su jos kad su bacili so.. sad su rupe fino narasle... a tamo u maju, pre godisnjih odmora, mozda neko i zakrpi svaku drugu rupu!
  • 156

    24.02.2012 06:23
    Rupe u glavi
    Koji je kreten dao dozvolu da se Nikolajevska ulica prekopa u decembru,ostave rupe,stiglo blato,pa sneg.....?
  • 23.02.2012 20:44
    Dada
    A što ne popravljate onu okretnicu na limanu 4 nisam iz grasa ali ono je sramota pa sve će uništiti autobuse.Rupe su ogromne i jako je neprijatno se voziti tuda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti