Stopalo balerine slomio radnik Zimske službe

Za oštećenje spomenika Marini Olenjinoj nisu odgovorni obesni Novosađani, već jedan neoprezni radnik gradske zimske službe.
Za oštećenje spomenika Marini Olenjinoj nisu odgovorni obesni Novosađani, već jedan neoprezni radnik gradske zimske službe.

Na snimku koji su zabeležile kamere vidi se kako noga sa spomenika čuvenoj balerini otpada nakon što ju je kašikom svog bagera zakačio jedan od radnika koji su na Pozorišnom trgu tog dana čistili sneg.

"Kada sam otišao u komunalnu inspekciju da bih preuzeo nogu statue, video sam snimak, a na njemu se jasno vidi kako radnik koji je čistio sneg bagerom uništava spomenik", kaže za Blic vajar Laslo Silađi.

Radnik je pokušavao da provuče mašinu između oglasnog stuba i spomenika, ali u tome nije uspeo i spomenik je stradao. S obzirom na to da su u Zimsku službu koji čiste ovaj deo centra uključeni "Čistoća", "Zelenilo" i "Parking servis", ali ne i "Put", izvesno je da je stopalo balerini otkinuo radnik jednog od ta tri preduzeća. Za sad se nijedna firma ne oglašava povodom ruiniranja spomenika.

  • latinovic

    28.02.2012 19:05
    ?!
    I? Ko ce sad da se izvine huliganima?!
  • FOX

    27.02.2012 21:58
    @ Šeret
    HA,SMEŠNO! :)
    Ja samo mislim da je tuzno sto se tako veliki broj ljudi zali na ruznocu spomenika koji je u centru grada.Ne bi bio tamo da je toliko ruzan i uzasan.Ali dobro...nemaju svi umetnicko oko.
  • Šeret

    27.02.2012 18:51
    @FOX
    Jok, nego je lepa. Izgleda, bože me prosti, ko da je žena imala Daunov sindrom. Nego Laslo, jes to ti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti