FOTO: Gorela kuća na Bulevaru oslobođenja

U ponedeljak oko 17h izgoreo je krov napuštene kuće u dvorištu zgrada na Bulevaru oslobođenja, iza broja 68.
U ponedeljak oko 17h izgoreo je krov napuštene kuće u dvorištu zgrada na Bulevaru oslobođenja, iza broja 68.

U udžerici su uglavnom boravili beskućnici, ali se srećom niko od njih nije našao u njoj kada je plamen buknuo. Dvoje kola Vatrogasne brigade na lice mesta stiglo je za desetak minuta, nakon čega je požar saniran.

Nakon vatrogasaca, stigla su i jedna kola hitne pomoći, koja su registrovala da nema povređenih. Reakcija vatrogasaca bila je dovoljno brza da plamena buktinja ne zahvati kuću pored, u kojoj stanuju ljudi.

Uzrok požara je i dalje nepoznat. (M.S.)

  • 29.02.2012 14:08
    I mean really
    Steta sto kuca/udzerica nije izgorela do temelja!
    U njoj se ne skupljaju beskucnici, vec narkomani, koji su ovu nasu decu iz zgrada proletos jurili i trazili im pare. Policiju smo zvali mali milion puta, ali se niko ne pojavljuje. A o spricevima i iglama da i ne pricam! Bacaju ih na sve strane.

    Dalje, sto se tice vlasnika kuce, ako vec nije hteo da se dogovori sa investitorima o zameni kuce za stanove(zbog cega je ta zgrada sada kraca za prostor njegove kuce), njegova je duznost da odrzava taj objekat, a ne da dopusti da mu raste siblje kao savrseno skloniste za narkomane!
  • 28.02.2012 22:54
    HITNO!!!
    Kada smo kod deponija na Novom naselju u ulici Branislava Borote se nalaze dve deponije od kojih je jedna u nastajanju na uglu Bulevara Slobodana Jovanovica i B. Borote, dok je druga dublje u ulici B. Borote, a treca je u Rase Radujkova. Danas su beskucnici sa velikom kolicinom alkohola u krvi sedeli i palili vatru pored kontejnera u B. Borote, a okolo automobili i niko ne reaguje.

    Te parcele su u vlasnistvu ZIGA ali njih to ne zanima, pa su odlucili da puste beskucnike da caruju i gradjane da se guse u smecu.

    Ovaj deo grada treba pod hitno ocistiti U PROTIVNOM BI MI GRADJANI KOJI ZIVIMO PORED TIH DEPONIJA TREBALO DA PISEMO PETICIJU ILI DA TUZIMO GRAD ZBOG MOGUCE ZARAZE I NE IZVRSAVANJA OBAVEZA.
    OCISTITE TRI DEPONIJE OKO SAVINE KOJE RASTU SVAKI DAN!!! TO JE VASA OBAVEZA.
  • Doctor Zoidberg

    28.02.2012 07:02
    Šta to sija u tvom kraju?
    >_

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti