Otvoren konkurs za školu mjuzikla

Još danas, sutra i prekosutra otvoren je konkurs za učestvovanje na audiciji za Školu mjuzikla Kreativnog studija "Čarolija" iz Novog Sada, za uzrast dece od 7 do 18 godina.

Još danas, sutra i prekosutra otvoren je konkurs za učestvovanje na audiciji za Školu mjuzikla Kreativnog studija "Čarolija" iz Novog Sada, za uzrast dece od 7 do 18 godina.

Osnovni podaci, ime i prezime deteta, uzrast i roditeljski telefon šalju se na mejl carolijaskolamjuzikla@yahoo.com. Za audiciju treba pripremiti tačku u kojoj se dete oseća opušteno i sigurno. Može da glumi, peva ili pleše, a može i sve od navedenog. Dodatne informacije se mogu dobiti na brojeve telefona: 551-050, 060/333-69-03 i 063/536-570, u vremenu od 10 do 15h.

Audicija će biti organizovana u subotu, a adresa i termini će biti objavljeni nakon formiranja grupa.

Više informacija o audiciji i Kreativnom studiju "Čarolija" je na sajtu www.carolija.tv

  • Dečko iz društvenog centra

    29.02.2012 18:24
    Veoma lep poduhvat
    Veoma lep poduhvat, oduvek sam želeo da se bavim mjuziklom, ovo mi je šansa koju nesmem nikako propustiti, zahvaljujem se na ovom divnom tekstu ;) Ipak ima lepih vesti !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti