Sam pronašao vozača koji ga je pregazio jer policija nije mogla

Novosađanin Miloš Ljubanić tvrdi da je uspeo da uradi ono što policija nije bila u stanju – pronašao je automobil koji ga je oborio na ulici i pobegao sa mesta nesreće.
Novosađanin Miloš Ljubanić tvrdi da je uspeo da uradi ono što policija nije bila u stanju – pronašao je automobil koji ga je oborio na ulici i pobegao sa mesta nesreće.

Naime, vozač nije sačekao policiju nakon što je udario Ljubanića, koji kaže da je biciklom propisno prelazio raskrsnicu Kisačke i Hadži Đerine. Ovaj Novosađanin nije upisao kompletan broj tablica, ali je zapamtio da je u pitanju pikap sa oznakom "Zlatibor vode".

Nakon što je policija podnela prijavu protiv N.N. lica, Ljubanić je sa svojim prijateljima napravio sačekuše na više lokacija u gradu kako bi pronašao osobu koja ga je povredila i pobegla. Trud se ubrzo isplatio – automobil je viđen na Keju, a registracija je zapisana.

Ljubanić kaže da još nema informacije da li je nesavesni vozač i uhapšen, nakon što su on i njegovi prijatelji odradili policijski posao umesto onih koji su plaćeni za to.

  • Kokolo

    01.03.2012 10:49
    Tinejdzer=lopov
    Svako kome se desilo slicno, neka lajkuje da utvrdimo pravilo. U odsustvu mog supruga i mene, (odlazak van grada), sin tinejdzer u gradu, u izlasku, kuca opljackana. Inspektor br. 1 na uvidjaju,apriori izrazava sumnju da je tinejdzer poslao svoju bandu ili cak licno odradio posao. Inspektor br. 2 u SUP-u, nakon sto su mi uzeli otiske (procedura zbog eliminacije doticnih): - Sta se cudite, pa to je tinejdzer, oni bi roditelje i pojeli da mogu; razmislite dobro da li cete podneti krivicnu prijavu. Ujeo vuk magarca (citaj: pojeo tinejdzer tatu (mamu, baku, dedu, brata, lovca, vuka...)
  • 01.03.2012 06:13
    Koleginici su ukrali bicikli u centru grada pozvala je policiju da preuzmu cd iz centra za video nadzor, naravno da lopova nisu uhvatili sve do momenta dok se nije obratila inspektoru kojeg poznaje, covek je uzeo cd i pregledao sa policajcima koji su zaduzeni za takve vrste kradje, prepoznali su pocinioca priveli ga i naravno da je priznao gde je bicikl, zavrsio je u Nisu za 3000 hiljade dinara,pocinioc je otisao u nis kod coveka i isti taj bicikl otkupio ali za 6000hiljada dinara i vratio vlasnici,toliko o tome kako radi nasa policija a da ne pricamo o saobracajcima oni su posebna prica.
  • 01.03.2012 06:04
    Meni je lopov ukrao novcanik sa novcem i komletnim dokumentima i kreditnim karticama, to mi se desilo na radnom mestu, policija je dosla na uvidjaj napravila zapisnik i preuzeli cd posto je objekat pokriven video nadzorom, na istom se lopurda vrlo jasno vidi, odneli su cd u sup detelinara i rekli su mi da dodjem u isti da prijavim kradju, tamo me je docekala arogantna zenska osoba od koje sam zatrazio potvrdu da sam prijavio kradju da bi mogao sa tom potvrdom da odem u banku i podignem platu, nije htela da mi da potvrdu jer se ona izdaje samo stranim drzavljanima a sta mislite da li je lopov uhvacen, haha pa naravno da nije.Ostao sam bez para narednih mesec dana dok nisam izvadio licnu kartu da bi mogao da dobijem svoj novac iz banke, a koliko sam cekao za licnu kartu to je posebna prica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti