Od podzemne garaže na Ribljoj pijaci - prazna obećanja

Iako su novosadski političari godinama ponavljali priču o izgradnji podzemne garaže na Trgu republike, za nju gradska vlast ne samo da nije izdvojila novac, već ni projekat još uvek nije završen.
Iako su novosadski političari godinama ponavljali priču o izgradnji podzemne garaže na Trgu republike, za nju gradska vlast ne samo da nije izdvojila novac, već ni projekat još uvek nije završen.

Aktuelna vlast je do sada uspela da napravi samo arhitektonski konkurs za uređenje prostora naspram Riblje pijace. Kako za Blic kaže direktor "Parking servisa" Ivan Ferko, u martu će biti gotov projekat nakon čega će ga prezentovati javnosti.

U budžetu grada za ovu godinu nije predviđen ni dinar za izgradnju garaže, iako je ona već godinama korišćena kao predizborni adut političkih partija.

  • mozgonje

    04.03.2012 07:19
    podzemna garaza
    za koliko ce se morati sniziti nivo podzemnih voda zbog gradnje podzemne garaze?
    kako ce uticati snizavanje nivoa podzemnih voda na obliznje zgrade?
    kakvi su fundamenti i statika okolnih zgrada?
    ko je izvrsio potrebna busenja i ispitivanja terena zbog buduceg PLANIRANJA?

    prave se "projekti", toooo kume!

    ...bolje pisajte u prasinu i prav'te topove!
  • Peca

    04.03.2012 04:58
    Izgradili podzemlje,
    a garaze cemo sutra.
  • Sale

    03.03.2012 13:47
    Parking servisu fali para!
    Ne znam da li ste primetili, ali posle duge snežne pauze kada se nije naplaćivao parking na zavejanim parkinzima, malo je zafalilo očekivane dobiti od harača. Ono što se sada dešava je da pauk ide svuda po gradu i kupi automobile sa mesta gde nikada nije ni dolazio. Neki dan su tako "čistili" Novo naselje. A, vi mislili da je baba sa drugog sprata zvala pauk? Nije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti