Sremskoj strani prete klizišta

Pokrajinski štab za vanredne situacije naložio je Nacionalnom parku Fruška gora da redovno prati stanje na terenu u slučaju da se zbog topljenja snega aktiviraju klizišta na vojvođanskoj planini.
Pokrajinski štab za vanredne situacije naložio je Nacionalnom parku Fruška gora da redovno prati stanje na terenu u slučaju da se zbog topljenja snega aktiviraju klizišta na vojvođanskoj planini.

U Mesnoj zajednici Ledinci napominju da klizišta nema, ali se sa ovom pojavom nikad ne zna, pa su i dalje u pripravnosti.

U Sremskoj Kamenici kažu da bi problema moglo da bude, jer su se prethodnih godina klizišta pokretala na Paragovu i Bockama, a u opasnosti su i Popovica i Čardak. Kako za Dnevnik kaže predsednik lokalne mesne zajednice Damir Zobenica, Kamenica je na takvom terenu da su klizišta uvek moguća.

Prema njegovim rečima, Grad do danas nije pomogao porodicama čije su kuće stradale prošle godine na Paragovu i to pitanje se stalno gura pod tepih.

  • MapeJ

    03.03.2012 20:58
    8/10
    Важно да Родни има станова колико има прстију на рукама, а за најугроженије неможе да се обезбеди ни оно основно.
    Најгора власт у историји НС.
  • acakis

    02.03.2012 22:01
    klizavo
    Kliza se nama vec 4 godine pod nogama. vreme je da se vladajucoj garnituri malo kliza pod nogama.
  • ina

    02.03.2012 10:15
    Не чудиме што нико од градских челника ништа не ради поводом овог проблема!Биће ми чудно ако буду почели да решавају проблеме, а овако смо већ навикли да ова власт ама баш ништа не ради на решавању проблема у граду!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti