Kad si vlast, ni sud ti ne može ništa

Protiv bivšeg direktora Lisja Srboljuba Bubnjevića ne vodi se nijedan postupak zbog sudesa koji je izazvao vozeći pijan službeno vozilo.
Protiv bivšeg direktora JKP "Lisje" Srboljuba Bubnjevića ne vodi se ni krivični ni prekršajni postupak zbog saobraćajne nesreće koju je letos izazvao vozeći službeno vozilo u alkoholisanom stanju.

U Osnovnom sudu u Novom Sadu dobili smo informaciju da protiv Bubnjevića nije pokrenut krivični postupak, dok u Sudu za prekršaje navode da se protiv bivšeg direktora "Lisja" vodi nekoliko prekršajnih postupaka, ali nijedan za izazivanje pomenute saobraćajne nesreće.

Prema našim informacijama, Bubnjeviću se između ostalog sudi zbog sumnje da je proletos izazvao još jednu saobraćajku vozeći neprilagođenom brzinom. Kako kažu u Prekršajnom sudu, Bubnjević tada nije bio pijan, ali nije imao važeće saobraćajne isprave. Komentar od samog Bubnjevića zasad nismo uspeli da dobijemo.

Podsetimo, tada još uvek aktuelni direktor "Lisja" je jula prošle godine izazvao saobraćajnu nesreću vozeći službeni automobil, a nakon duvanja u dreger utvrđeno je da je imao 1,5 promila alkohola u krvi i upućen je na trežnjenje u policijsku stanicu. Tada je Bubnjević za Radio 021 izjavio kako je svestan da je napravio grešku i obećao da će prihvatiti svaku kaznu koju sud izrekne. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • Adrijana

    09.03.2012 10:08
    IMA JOŠ BAHATIH
    Zašto ne pišete o sinu novosadskog bankara. Ljudi su stradali zbog njega, a on se provodi po svetu?!
  • Radio 021

    07.03.2012 08:03
    za korisnika pod nazivom "protivnik kapljice"
    Poštovani, molimo vas da vaša saznanja uputite e-mailom našem novinaru, ili iskoristite opciju "pišite uredniku" kako bismo istražili slučaj koji ste naveli u vašem komentaru.

    Unapred hvala,

    021
  • Justicija

    06.03.2012 14:43
    Bilo bi tu jos kandidata za K.D.
    Nek krenu od toplane direktora raznim pomocnika i saradnica do vodovoda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti