Otvoren foto konkurs "Noći muzeja"

Nagradni foto konkurs Noći muzeja "U ritmu sreće" počeo je danas.

Nagradni foto konkurs Noći muzeja "U ritmu sreće" počeo je danas.

Otvoren je za sve zainteresovane ljubitelje fotografije, amatere i profesionalce, bez obzira na prebivalište i godine starosti. Radovi koji prođu selekciju stručnog žirija, biće izloženi u "Noći muzeja" 19. maja u Novom Sadu, a autori najboljih fotografija biće nagrađeni. Prva nagrada je novčana i iznosi 30.000 dinara.

Jedan autor može da učestvuje sa najviše četiri fotografije. Potrebno je da ih dostavi u formatu A4, izrađene na foto-papiru ili odštampane kvalitetnom digitalnom štampom, na adresu: OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Bulevar oslobođenja 80, 21000 Novi Sad (sa obaveznom napomenom: Za foto-konkurs "Noći muzeja"). Uz svaku fotografiju, neophodno je poslati podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, mejl), kao i naziv fotografije i mesto na kojem je snimljena.

Konkurs je otvoren do 1. maja. Dodatne informacije na: novisad@nocmuzeja.rs ili 064/141-9235.

  • 25.03.2012 21:56
    Koji su uslovi konkursa?
    Pozdrav svima. Koji su tacno uslovi konkursa? ...zaista me cudi kako nije moguce mail-om poslati fotografije, ili na cd-dvd medijima nego moramo sami da ih stampamo u A4 formatu i saljemo postom. To mi je zaista cudno za 21.vek. Cudno je i to jer vecina konkursa danas funkcionise preko sajtova upload-ovanjem fotografija na sajt ili slanjem na mail. Takodje vecina onih koji otvaraju kokurs moraju da daju neke uslove vezane za same fotografje. Sta od tehnike sme da se koristi, u kojoj meri fotografija moze da se softverski uredjuje. Da li je dozvoljeno postavljanje svog vodenog ziga, okvira. U kojoj meri Photoshop itd.. ...zaista sture informacije :(
  • Jazz

    02.03.2012 23:42
    Napred ljubitelji fotografije....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti