FOTO: Počela obimnija sanacija oštećenja na ulicama

Dve nedelje pre početka građevinske sezone, počela je sa radom asfaltna baza JKP "Put".

Dve nedelje pre početka građevinske sezone, počela je sa radom asfaltna baza JKP "Put", a rekonstrukcija nekoliko novosadskih ulica već je započeta zahvaljujući vremenskim prilikama.

Kako za Radio 021 kaže portparolka ovog preduzeća Jelena Stojsavljević, u planu je kompletna rekonstrukcija asfalta i biciklističkih staza, što znači da će ulice u kojima se bude radilo biti zatvorene za saobraćaj.

Radovi su već počeli u Đurđa Brankovića, Vojvode Šupljikca, Bogdana Garabandina, Lasla Gala, kao i izgradnja veze ulice Mihajla Pupina u Veterniku sa magistralnim putem M7. Pored toga, redovna sanacija je započeta i na Temerinskom putu, Bulevaru oslobođenja i u Kadama na kraju Industrijske ulice, a posao se sutra nastavlja na Bulevaru cara Lazara i u Narodnog fronta.

Stojsavljevićeva napominje da se ne zna do kada će trajati presvlačenje asfalta, jer to zavisi od stanja kolovoza, ali je okvirni datum kada bi neke od ovih ulica mogle biti puštene u saobraćaj prvi maj.

  • Vladan

    05.03.2012 15:20
    kvalitet
    Samo bih zamolio put da "namaze" asvalt sto tanje pa da moze vise ulica po gradu da sredi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti