Novosađanka se žalila da je taksista bio pijan

Novosađanka N. V. tvrdi da je rizikovala život protekle sedmice vozeći se s pijanim vozačem "Halo taksija".
Novosađanka N. V. tvrdi da je rizikovala život protekle sedmice vozeći se s pijanim vozačem "Halo taksija".

Ona kaže da je po izlasku iz kola proverila broj vozila na tabli, ali da je tek sutradan pozvala udruženje da se žali, jer je bilo kasno i jer je žurila kući, piše Blic. Administratorka u "Halo taksiju", Vesna Veljkov prvo je negirala da su imali prijavu, a potom je rekla da su proverili vozača i utvrdili da nije bio pijan.

Za razliku od nje, direktor udruženja, Vladimir Veljković, tvrdi za ovaj list da uopšte nisu imali primedbu na pijanog vozača. Veljković kaže da je reč o iskusnom taksisti koji nikada nije imao saobraćajnu nesreću, te da za mesec dana koliko je u tom udruženju, nije bilo primedbi na njega. On objašnjava da taksi udruženje nema pravo da testira vozače, već da to može samo policija, ali da kada postoji sumnja da neki od vozača pije, odmah biva izbačen iz udruženja. Veljković dodaje da u ovakvim slučajevima bez odlaganja treba prijaviti slučaj, kako bi odmah moglo da se reaguje.

U saobraćajnoj inspekciji kažu da nije njihova nadležnost da kontrolišu bezbednost, te da se od vozača traži odgovarajuće lekarsko uverenje, čime ispunjavaju uslove za rad.

  • Dostojevski

    16.04.2012 18:59
    Ko je ovde lud
    Zivot joj bio ugrozen,a nije zapamtila nista od podataka.I onda je mrmot zavio cokoladu i seo u drugi taxi
  • Jasna Habuda

    08.03.2012 11:47
    Halo taxi
    Bolji vic davno nisam cula... Ja radim u udruzenju Halo taxi,u radio centru imamo snimac i nijedna dispecerka ne sme da odgovori stranci: Nasi taksisti ne piju i da zalupi slusalicu! I ako je toliko sigurna da je u pravu zasto nije nazvala
    radio centar,rekla komunalni broj i mi bi upisale prijavu. Zato sto takvog poziva nije ni bilo...!Uostalom nasa kontrola je ceo dan u mrezi i da je neko od vozaca pio bio bi iskljucen istog momenta. Zalosno je ovakvo uklanjanje konkurencije i taj ko je dosao na tako nisku ideju zaista treba
    da poradi na samopouzdanju.... Zalosno,zaista.
  • sdragan

    07.03.2012 07:48
    Bolje i pijan ali koliko toliko normalan nego trezan ali preumoran i pospan!
    Mene je jednom vozio decko, taxixta iz Novusa, i ladno mi kaze kako radi vec 20h bez prestanka...a licio je na mrtvaca onako premoren i umoran...kako takve stvari resavati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti