Danas besplatno na Salon knjiga

Salon knjiga, Izložbu umetnosti "Art ekspo" i Sajam obrazovanja "Putokazi" u Novom Sadu proteklih šest dana videlo je oko 15.500 posetilaca.
Salon knjiga, Izložbu umetnosti "Art ekspo" i Sajam obrazovanja "Putokazi" u Novom Sadu proteklih šest dana videlo je oko 15.500 posetilaca.

Zbog interesovanja publike i na zahtev izlagača Salon knjiga i Izložba umetnosti trajaće dan duže i biće završeni u sredu, a ulaz za posetioce biće besplatan. Sajam obrazovanja završen je 3. marta.

Ove godine na sajmovima je učestvovalo oko 130 izlagača. Prodato je oko 5.000 knjiga, a najviše su se tražili beletristika, literatura za decu i bestseleri.

Na Salonu knjiga gostovali su domaći književnici medju kojima Uglješa Šajtinac, Vojislav Karanović, Dejan Aleksić i Slobodan Tišma, dok su na Art Ekspu bile izložene umetničke zastave, skulpture sa likovne kolonije "Terra" u Kikindi i slike domaćih slikara.

  • 07.03.2012 13:42
    Sajam je zreo za privatizaciju ili katanac!Sramota kako im izgledaju sajmovi!
  • Vukajlo

    07.03.2012 12:29
    Ma kakav sajam knjiga. To su sve standovi koji svake godine po cetiri meseca stoja prvo na Spensu pa ih onda prebace na Trg slobode pa onda na Pozorisni trg. I tako u krug.
  • Bole

    07.03.2012 09:37
    Bruka od sajma
    Izuzetno los sajam, strasno, cene jace nego u Mercatoru, Tempu, Rodicu... sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti