Stiglo proleće, uskoro izdavanje gradskih bicikala

Novosađani će za dve nedelje moći da iznajme gradske bicikle, a cena je ostala prošlogodišnja i iznosi 20 dinara za sat i 100 dinara za ceo dan.
Novosađani će za dve nedelje moći da iznajme gradske bicikle, a cena je ostala prošlogodišnja i iznosi 20 dinara za sat i 100 dinara za ceo dan.

Dvotočkaši sa natpisom "Novi Sad" nalaze se na postojećih pet stanica za bicikle - kod Štranda, Železničke stanice, na Spensu, pored garaže iza Srpskog narodnog pozorišta, kao i u Kampusu. Ovi bicikli će uskoro moći da se iznajme i na Novom naselju, odnosno Detelinari.

Novi Sad je prvi grad u Srbiji koji je dobio bicikle za iznajmljivanje, a retro dvotočkaši su brendirani i opremljeni korpom, katancem za zaključavanje i ključem za podešavanje visine sica i kormana.

  • 07.03.2012 13:45
    Stiglo prolece, uskoro izdavanje gradskih bicikala
    Stari Grad - tolerancija - gde celjad nije besna, ni kuca nije tesna.
  • Stari grad

    07.03.2012 10:16
    Kad smo već kod bicikala. Jel može neko pametan da zabrani iznajmljivanje onih četvorocikala na keju?? Kad se nasade na biciklističku stazu ne može niko da prođe pored njih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti