Gradsko saobraćajno preduzeće kupilo dva auta

Gradsko saobraćajno preduzeće je svoj vozni park odnedavno pojačalo s dva automobila.
Gradsko saobraćajno preduzeće je svoj vozni park odnedavno pojačalo s dva automobila.

U ovom preduzeću za Radio 021 kažu da je reč o vozilima niže klase, "škoda fabia", koja su plaćena 1.500.000 dinara. Budući da GSP ima 1.251 radnika, koji rade na nekoliko lokacija u gradu, novim automobilima će biti dopunjen vozni park za službene potrebe, navode u Gradskom saobraćajnom.

Dodaju da je nakon raspisanog tendera konkursna dokumentacija dostavljena auto kućama, a da je svoju ponudu dostavio jedan ponuđač. Dodajmo da je Gradsko saobraćajno od automobila do sada imalo dve "zastava skale" iz 2004. i 2005, te jedan audi iz 2002. godine. (D.S.)

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''JGSP i novi automobili''

  • 11.03.2012 18:20
    "Niža klasa"
    Pa ako je Fabia "niža klasa", onda su mogli i "domaćeg" Punta, bar je osetno jeftiniji!
  • 07.03.2012 22:19
    ajde ajde nekukaj dace ti sindikat 3500 a ako ne dobices od firme stimulaciju jednog dana daj boze i da jos za licencu treba izvojiti 550 eura valjda bi se dozvali pameti vozaci
  • 07.03.2012 19:53
    Skoda i kartica.
    U redu za Skode ali ako za njih ima novaca zasto nema i za memorijske kartice za digitalne tahografe vec su vozaci prinudjeni da izdvoje po 8.000 dinara da bi ih izradili. Dok upravlja autobusom vozac doprinosi odnosno ostvaruje prihod celokupnom preduzecu ,a ne samo sebi sto znaci da je kartica od koristi za sve a ne samo za vozace da bi ih oni sami placali.
    Ni taho listice nije vozac do sada kupovao vec je to firma radila.
    Na netu nigde nisam nasao da je obaveza koriscenja memo kartica vazeca i za gradski saobracaj odnosno uopste za prevoz putnika i robe u zemlji.Ako neko zna po kojoj je to uredbi ili pravilniku doneto molio bih da napise,jer ja sam uspeo da nadjem da je to obaveza vozaca od 01.01.2012 g. u medjunarodnom transportu. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti