Bolje grejanje za stanovnike Banatića

Završena je rekonstrukcija Toplane "Sever" čime bi trebalo da bude poboljšan kvalitet grejanja potrošačima iz severnog dela Novog Sada.
Završena je rekonstrukcija Toplane "Sever" čime bi trebalo da bude poboljšan kvalitet grejanja potrošačima iz severnog dela Novog Sada.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović je pri obilasku "Toplane" rekao je da je u poslednje tri godine značajno unapređen sistem grejanja u Novom Sadu, što je omogućilo stabilniju i kvalitetniju isporuku toplotne enegrije. "Od danas je i ova toplana vezana sa termoelektranom toplanom čime su se rasteretile toplane "Jug" i "Istok". vo nije kraj investicija, jer uskoro treba da se završe i dva nova kotla sa jačinom od 58 megavata koji će omogućiti da se ceo sistem grejanja unapredi, a građani Novog Sada zaborave na nekadašnje probleme u vreme zimskih dana", rekao je Jovanović.

Direktor "Toplane" Vladimir Jelić je rekao da u Novom Sadu grejanje traje do 15. aprila, ali će se produžiti ukoliko bude potrebno.

Toplana "Sever" pokriva područje grada između Ulice Novosadskog sajma, Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja. "Toplana" sa svojih šest regionalnih toplana u daljinskom sistemu isporučuje grejanje u preko 100.000 novosadskih domova.

Rekonstrukcija je koštala oko 270 miliona dinara i sredstva su uglavnom obezbeđenja iz programa samog preduzeća.

  • 11.03.2012 22:56
    Ološu pod lažnim nadimkom Jokić Dudara, Nadicu je sud već vratio na posao a Peđicu, Baticu i ostalih 16 će uskoro, a vi i vaši nalogodavci će te biti tucani u Mitrovici ali ne jajima i ne samo za uskrs
  • Mrco

    11.03.2012 20:55
    @Zbunjena - @ Mikijeva radionica
    Izgleda da si ti dibidus NEinformisana.
    Ako u tome vidis sposoban ..i uspesnost..i skolovanost... ondaces morati proveriti dioptriju, a kad si vec krenula sa tom pricom da bi ti neko mogao poverovati (osim ako to nije po partijskom zadatku) onda ti fale dokazi za tu tvrdnju.
    Cekamo da ih izbacis i spremamo da ih dopunimo pa da slika bude kompletna.
    Dakle, KRENI!
  • Komsija

    11.03.2012 17:40
    @Zbunjena
    Vidi ti zbunjenu sto je upucena, mora da si mu jedna od svalerki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti