Otvorena obnovljena apoteka u Veterniku

Rekonstruisane prostorije apoteke "Novi Sad" u Veterniku danas su svečano otvorene.
Rekonstruisane prostorije apoteke "Novi Sad" u Veterniku danas su svečano otvorene.

U isto vreme završena je druga faza sređivanja Galenske laboratorije, što je podrazumevalo određene građevinske radove i ugradnju lifta.

Predsednik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović, podsetio je da je pre mesec dana otvorena obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici, i dodao da je zahvaljujući ulaganjima Grada i Apotekarska ustanova "Novi Sad" u celini postigla daleko viši kvalitet usluga.

"Drugi razlog naše posete je obilazak izgradnje Galenske laboratorije koja će ustavri biti jedna mala fabrika lekova, kozmetičkih preparata i drugih hemikalija. Ovo je ozbiljan projekat koji će se završiti najkasnije za dve godine, a tada će se proizvoditi mnogo kvalitetniji proizvodi od sadašnjih i što je vrlo važno-znatno jeftiniji", dodao je Jovanović.

Za rekonstrukciju apoteke i izgradnju Galenske laboratorije u Veterniku iz budžeta grada izdvojeno je preko 9 miliona dinara, a na opremanje apoteke sa nameštajem je utrošeno 545 hiljada dinara.

  • luigi

    08.03.2012 23:55
    represent!
    na ovoj drugoj fotki poziraju ko reperi ! :)
  • Jazz

    08.03.2012 23:03
    Dobro je...
  • 08.03.2012 18:43
    rade ligasi, nema sta.
    direktori svih apotekarskih ustanova u vojvodini su ligasi. onda su osnovali delta farm. onda ima je novoosnovana firma postala dobavljac broj 1.
    lopovluk, i to malo tezi oblik!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti