Beogradski festival igre i u Novom Sadu

Neke od izvođača sa devetog Beogradskog festivala igre moći će uskoro da vidi i novosadska publika.
Neke od izvođača sa devetog Beogradskog festivala igre moći će uskoro da vidi i novosadska publika.

Na sceni Srpskog narodnog pozorišta 1. aprila će nastupiti američko-holandski plesni sastav "Džakobi i Pronk" a, kako kaže direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung, čitava predstava je pravi spektakl za gledanje. "Radi se o igračima koji su izuzetno visoki. Devojke su visoke metar i 85, a muškarci oko dva metra. Čak je i Njujork tajms nedavno zabeležio da su to pravi supermodeli u igri", rekla je Jung.

Ona navodi da se radi o velikim zvezdama i da se, nakon višedecenijskog izostanka, Srbija danas nalazi na svetskoj plesnoj mapi. "Na pres konferenciji u Beogradu holandski ambasador je rekao da je veliki uspeh dovesti Holandski plesni teatar, jer oni već sada bukiraju termine za 2017. godinu", prenosi Aja Jung.

Beogradski festival igre predstaviće, od 28. marta do 12. aprila, petnaest vrhunskih plesnih produkcija, autora i izvođača koji u svetu mesecima unapred rasprodaju sale. Neka od imena koja će nastupiti su Silvi Gelem, Rasel Malifant, Edvard Lok, Emanuel Gat, Kristal Pajt i mnoga druga.... Više informacija o Festivalu igre možete pronaći na www.BelgradeDanceFestival.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti