Toplana poklanja mesec dana škole tenisa

Novosadska toplana od sutra počinje sa podelom poklon-vaučera za školu tenisa u trajanju od mesec dana u Teniskom klubu "Novi Sad 2002".

Novosadska toplana od sutra počinje sa podelom poklon-vaučera za školu tenisa u trajanju od mesec dana u Teniskom klubu "Novi Sad 2002".

Devojčice i dečaci rođeni 2004. i 2005. godine imaju priliku da pohađaju školu tenisa na teniskim terenima Sajmišta ukoliko njihovi roditelji redovno izmiruju obaveze za grejanje i imaju zlatnu kuglicu na računu Informatike. Jednosatni časovi su dva puta nedeljno, a mališanima je obezbeđena i oprema za pohađanje obuke. - Ovom akcijom želimo da dodatno motivišemo naše korisnike da redovno izmiruju svoje obaveze za grejanje - izjavio je direktor Toplane Vladimir Jelić.

Poklon-vaučeri za školu tenisa obezbeđeni su sredstvima iz reprograma duga sa Spensom. Potrošači mogu da podignu vaučere u Korisničkom centru Toplane na prvom spratu Spensa svakim radnim danom od 8 do 19.30 časova i subotom od 9 do 13 časova, a neophodno je poneti poslednji račun za grejanje i zdravstvenu knjižicu deteta.

  • ddd

    14.03.2012 15:27
    DOK JE OVACA BIĆE I NOVACA
    Interesuje me kolika bi cena grejanja bila rentabilna kada bi naplatili dugove, smanjili broj zaposlenih i smanili plate i troškove reprezentacije? Ovako mi plaćamo SPENS duguje a pri tom spensovci dele debele plate i zapošljavaju pola LSV
  • Novosađanin

    14.03.2012 07:37
    re Limanka
    Slažem se ja gospođo da se poklonu ne gleda u zube ali se ni ne kiti tuđim perjem jer su u tom tenisu i moji novci. Ja nisam protiv nagrade ali standardi su izmišljeni da bi se poštovali. Treba stimulisati i motivisati ali znak stop na ulici treba da važi za sve isto a ne selektivno kao što je ovde urađeno.
  • Justicija

    13.03.2012 15:13
    a nece ni jelic jos dugo!
    Klasicno predizborno uvlacenje biracima!
    E vidi jelicu ja necu zaboraviti najgore grejanje u istoriji NSa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti