Pretnje smrću aktivistkinji LSV-a zbog krečenja grafita

Aktivistkinji Omladine LSV, koja je učestvovala u uklanjanju grafita posvećenog Ratku Mladiću, elektronskom poštom upućene su pretnje smrću, saopštio je LSV.
Aktivistkinji Omladine LSV, koja je učestvovala u uklanjanju grafita posvećenog Ratku Mladiću, elektronskom poštom upućene su pretnje smrću, saopštio je LSV.

"Na mejl adresu omladine LSV toj mladoj devojci je stigla poruka bizarnog sadržaja u kojoj joj je i direktno poručeno da će biti zaklana", navodi se u saopštenju.

LSV je od policije zatražila da pronađe osobu koja je uputila pretnje.

Aktivisti LSV i Srpskog pokreta obnove juče su prekrečili grafite podrške bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, koji je pred Haškim tribunalom optužen za genocid. Te grafite ispisali su pripadnici desničarskog pokreta SNP Naši, koji su zapalili i zastavu Vojvodine, a snimak paljenja zastave postavili na Jutjub.

Na fasadi te zgrade, u blizini Policijske uprave Novi Sad, i ranije je bio iscrtan veliki mural sa Mladićevim likom, koji su u novembru prekrečili čelnici LSV i SPO.

  • :)

    14.03.2012 22:51
    :)
    Svi mislimo isto olicemo u smajliju... ko misli isto nek napise
    :)
  • Fantom Promene

    14.03.2012 11:23
    Kako uvek i samo ligasima prete....
    jadne mace!
  • novosadjanka

    14.03.2012 07:58
    Ocajna sam.Rodjena sam u Novom Sadu, odrasla ovde i rodila decu.Uvek sam bila ponosna na svoj grad, ali ovo vise nije leop mesto za zivot.U vreme mog odrastanja nismo pomislili da kazemo da mrzimo jedni druge a ne da pretimo klanjem.Danas je mrznja dominantno osecanje, cak i kod dece u prvom osnovne.Gde smo pogresili i kuda to sve vodi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti