Prevaranti ordiniraju u čekaonicama novosadskih ambulanti

U čekaonicama novosadskih ambulanti pojavili su se prevaranti koji se predstavljaju kao zaposleni u Domu zdravlja.
U čekaonicama novosadskih ambulanti pojavili su se prevaranti koji se predstavljaju kao zaposleni u Domu zdravlja.

Nasamareni kažu da prevaranti obično započinju razgovor sa starijim ljudima u čekaonicama, a zatim im ponude pomoć.

Jednu ženu je tako prevario čovek koji se predstavio kao radnik Doma zdravlja koji može da joj obezbedi kućnu negu. Ona mu je poverovala, sela sa njim u taksi i otišla u Bukovac, odakle je uzela sav novac koji je imala u kući, 10.500 dinara i dala ih prevarantu. Kako piše Blic, on ju je ostavio na klupi na ulazu u limansku ambulantu i otišao da navodno sredi kućno lečenje, ali je samo izašao na stražnja vrata.

U obezbeđenju Doma zdravlja kažu da ne legitimišu građane pri ulasku, zbog čega je tačno da se dese prevare u čekaonicama. Šef obezbeđenja Nikola Živković kaže da se često dešava da prevaranti nude devize po povoljnom kursu, pravdajući to hitnom situacijom zbog bolesti bližnjih. Prema njegovim rečima, prevare su najčešće u vreme kada stariji sugrađani dobiju penziju.

  • -

    15.03.2012 09:32
    -
    lopovi u ordinacijama i lopovi van njih.

  • ljilja

    15.03.2012 07:17
    drugacije ne moze
    u ovoj drzavi doci ce vrlo brzo da svako svakog vara i krade gde moze, jer su nas to naucili nasi politicari koji "posteno" otimaju, kradu i brinu o narodu.
  • cure

    14.03.2012 18:58
    nekad smo se zgrazavali,a sad....
    majka zeni mrtvog sina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti