Ipak bez prekida interneta i TV signala

Ipak neće doći do prekida interneta i TV signala za korisnike SBB-a tokom vikenda.

Ipak neće doći do prekida interneta i TV signala za korisnike SBB-a tokom vikenda.

Prinudno izvršenje privremene mere Privrednog suda, koje je bilo zakazano za danas u 8 časova, uz pratnju milicije i bravara, odloženo je do daljnjeg, na zahtev TV Kanala 9, jer je signal ove tv stanice u paketu programa SBB-a od juče pušten i dobrog je kvaliteta.


Novosađani od 05. jula 2011. godine nisu mogli da prate program Kanal 9 putem kablovskog distributera SBB, koji je bez ikakvog obrazloženja i razloga, nakon 12 godina saradnje, prekinuo distribuciju ovog programa u svom osnovnom analognom paketu programa u Novom Sadu, stoji u saopštenju Kanala 9. Privredni sud i RATEL obavezali su SBB da nastavi distribuciju ovog programa, ali SBB nije odmah odreagovao i postupio u skladu sa njima. Iz tog razloga TV Kanal 9 je pokrenuo postupak za prinudno izvršenje.

TV Kanal 9 je u kontaktu sa g. Draganom Šolakom, predsednikom Upravnog odbora SBB objasnio da je jedini cilj TV Kanal-a 9 da postoji i da bude dostupan svim novosađanima. Kanal 9 nikada nije niti će rešenje nesaglasnosti tražiti silom. Ako dve strane ne mogu da postignu dogovor, rešenje se može tražiti i pronaći isključivo i jedino u pravnim mogućnostima koje pružaju Zakoni u Srbiji- uvek je bio i biće stav TV Kanal-a 9, Novi Sad, dodaje se u saopštenju.

  • Milica

    18.03.2012 16:23
    IPTV uslugu naručujete od državnog Telekoma
    Ako imate telefonsku liniju, a verovatno imate, nazovete Telekom gde možete naručiti uslugu ADSL i tada imate i njihov internet. Ako imate ADSL, možete naručiti i uslugu IPTV, tada umesto kablovski, televizijske kanale dobijate preko interneta. U Telekomu će vam sve objasniti. Nije komplikovano i ljubazni su!
  • 17.03.2012 17:07
    @Gledalac IPTV
    Da li bi rekli-napisali koja je to firma ili kako doci do tog IPTV sistema

    Mozda ce se neko smejati mojem ne znjanju,nije vazno,

    Ja imam dosta godina, zadjoh u sedmu deceniju zivota, kasno poceh da koristim internet, savladah ga,sada i ucim preko interneta
    a odredjen provajdere,nazive savremene tehnologije jos nisam savladao
  • 17.03.2012 16:59
    @Bozidar
    Nije u pitanju da ce pasti kruna s glave ako se nema 24h ili vise sati,

    ali nije U REDU tada naplatiti PUNU PRETPLATU
    e to nije u redu

    Zatim, ako mi placamo redovno sve nase gradjanske obaveze SBB i druge

    Tada su SVI oni, cije usluge placamo DUZNI da nam isporuce ili izvrse kvaliteten usluge i to BEZ PREKIDA

    A sto SBB i Kanal9 imaju spor, a Kanal9 dobio spor,

    to nas korisnike -platise NE INTERESUJE


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti