Devet požara za dva dana na Fruškoj gori

Na Fruškoj gori je u prethodna dva dana izbilo devet požara, pa su iz Nacionalnog parka Fruška gora apelovali na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena.

Na Fruškoj gori je u prethodna dva dana izbilo devet požara, pa su iz Nacionalnog parka Fruška gora apelovali na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena.

Portparolka Nacionalnog parka Branka Bogavac je navela da su u petak izbila četiri manja požara koji su ugašeni brzom reakcijom nadzornika Nacionalnog parka i policije, a uz intervenciju vatrogasne brigade. U subotu je izbilo još pet požara i ponovo su morali biti angažovani i policija i vatrogasne brigade.

"Za svako neodgovorno i nesavesno ponašanje pojedinaca prema prirodi predviđene su oštre kazne", upozorili su iz Nacionalnog parka.

  • natalija

    18.03.2012 23:03
    Pametnjakovici
    prosetajte malo vikendom do Vidikovca na Popovici,jezera.Imacete osecaj da ste na deponiji iz kojih tinja dim jos ne ugasenih rostilja.Zato neka niko ne prica o nesavesnim vozacima i kao bacaju pikavce ma ajte molim vas.Vikendasi na Fruskoj Gori prave nered a kese pune smeca okace na drvece.Tamo uopste vise nije lepo otici i svake godine je sve gore i gore.
  • @ Djura

    18.03.2012 19:07
    Veoma cudno da se pikavci bacaju samo tri, cetiri dana u godini. A dezurni krivci su koliko vidim uvek soferi gradskog saobracajnog. Da nema tih sofera Novosadjani bi izgubili smisao postojanja.
  • Miki

    18.03.2012 15:35
    @ Djura
    Da si se ikada prošetao sa nekim planinarskim društvom po Fruškoj, ne bi lupetao gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti