U nedelju još dva požara na Fruškoj gori

Na Fruškoj gori, u nedelju prepodne buknula su dva požara koja su intervencijom vatrogasaca iz Novog Sada i zaposlenih u tom nacionalnom parku lokalizovani.

Na Fruškoj gori, u nedelju prepodne buknula su dva požara koja su intervencijom vatrogasaca iz Novog Sada i zaposlenih u tom nacionalnom parku lokalizovani.

U prethodna dva dana izbilo je devet požara koji su ugašeni. Požar na Andrevlju zahvatio je površinu od 10 hektara, ali je šteta mogla da bude i daleko veća.

Rukovodilac službe nadzora NP Fruška gora Milan Radojčić rekao je da su na teren izašli i inspektori Uprave za vanredne situacije, koji treba da utvrde uzroke požara.

Iz Nacionalnog parka apeluju na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja nisu za to predviđena.

  • Stari grad

    19.03.2012 07:35
    Juče smo prisustvovali jednom, zamalo začetku požara u borovoj šumi iznad Bukovca. Dva genijalca (mentola) zapalili vatru u sred borove šume na borovim iglicama. Naravno da je vatra krenula da se širi svuda u krug, sva sreća da su imali 5 litara vode pa su uspeli da ugase relativno brzo.
    Ajnštajn je bio u pravu, opet...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti