Komunalci kontrolišu lepljenje stranačkih plakata

Gradska inspekcija i komunalna policija najavile su da će protiv svih stranaka koje lepe plakate gde im nije mesto pisati kazne.
Gradska inspekcija i komunalna policija najavile su da će protiv svih stranaka koje lepe plakate gde im nije mesto pisati kazne.

Šef komunalne inspekcije Srđan Jakovljev kaže da neće dozvoliti da se grad ruži tokom izborne kampanje i da će strogo sankcionisati svaki prekršaj. Kažnjavaće se lepljenje plakata po drveću, telefonskim govornicama, kontejnerima, kantama, spomenicima, fontanama i drugim mestima, kao i na javnim zgradama.

Političke partije koje to budu radile prekršajno će se teretiti, a plakati će se uklanjati u najkraće mogućem roku, kaže Jakovljev za "24 sata". Mandatna kazna na licu mesta je 5.000 dinara, a kod sudije za prekršaje milion dinara. Komunalni policajci će i hvatati prekršioca na delu.

U LSV kažu da nisu planirali da lepe plakate, sličan stav imaju i u URS, dok u DSS i SRS kažu da će to raditi uz poštovanje gradskih propisa. U drugim većim političkim partijama niko nije bio spreman da odgovori hoće li poštovati gradske propise.

  • Petar

    20.03.2012 11:52
    Za početak kažnjavajte ove klošare iz kafana i studentskih organizacija koji nagrdiše studentski grad i okolinu svojim "promo cene vodke" odvratnim plakatima koje heftaju i lepe na stabla, a neretko i na trotoar. Kad se obračunate sa tim amaterima, onda ću možda i poverovati da postoji namera da kažnjavate i one koji su vas zaposlili.
  • @ DON KIHOT

    20.03.2012 11:10
    Pravo zboriš. Ne bi me cudilo da im zelene uniforme sada pred izbore zamene sa plavo zutim.
  • sale novosadjanin

    20.03.2012 11:09
    pare
    opet idu onome kome su namenjene a koji ce ih posle oprati i vratiti odredjenim strankama !
    profitirace agencija koja iznajmljuje bilborde !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti