Sređivaće se i severna tribina stadiona Vojvodine

Nakon najavljenog uređenja istočne i jugoistične tribine stadiona "Karađorđe", biće sređen i deo i na severnoj strani doma fudbalera Vojvodine.  
Nakon najavljenog uređenja istočne i jugoistične tribine stadiona "Karađorđe", biće sređen i deo i na severnoj strani doma fudbalera Vojvodine.

Prema rečima gradonačelnika Igora Pavličića, prvi korak nakon rušenja poznate kućice biće iseljenje lokala koji naružuju izgled stadiona.

"Rešićemo i te lokale, koji su zaista ruglo sa svojim dimnjacima na stadionu. Kada sredimo i severnu tribinu, moći ćemo da kažemo da imamo jedan uređen novosadski stadion", kaže Pavličić.

Prvi čovek grada dodaje da je nakon što je upravljanje stadionom prebačeno na javno preduzeće "Poslovni prostor" bilo reči o gradnji novog stadiona, ali ta ideja je odbačena kao nerentabilna. Pavličić kaže da je osnovni cilj Grada da stadion Vojvodine bude osposobljen kako bi i Novi Sad mogao da konkuriše za mečeve seniorske fudbalske reprezentacije Srbije.

"Bilo je priča da li će stadion biti na ovoj ili onoj lokaciji, ali smo odlučili da ostane na postojećem mestu. Naša želja je da sredimo stadion na taj način da A reprezentacija može da igra utakmice u Novom Sadu, i mi smo svake godine izdvajali deo sredstava za tu namenu", navodi prvi čovek grada.

Završetak uređenja istočne i jugoistočne tribine bio je najavljen za finalnu utakmicu Kupa Srbije, koja se igra za dva meseca, ali sanacija novosadske fudbalske arene još nije započeta. Do sada je već morala da bude izabrana firma koja će biti zadužena za izvođenje radova, ali to pitanje do danas nije rešeno. (M.Sovilj – miodrag@021.rs)

  • 22.03.2012 19:17
    niksic
    Iz pouzdanih izvora saznajemo da ce odzaci na severnoj tribini dobiti plehane petlove na vrhu da velikom vodji ne ide dim u oci.
  • FK VOJVODINA NOVI SAD

    22.03.2012 11:51
    Firma 1989
    Madjari nja nja nja, autonomasi nja nja nja, Cankovi nja nja nja, Batini placenici nja nja nja separatisti nja nja nja...alo polupani isprani mozgovi kada cete shvatiti da se za Vojvodinu navija iz LJUBAVI prema gradu i klubu, iz ljubavi prem istoriji koja traje jos od 1914. a na stadion se ide iz odanosti, lokalpatriotizmu i zato sto se voli sport! A vi izdajice i dalje pljujte i nastavite da lazete i navijate za komunisticke ustaske titove blizancice sa sve zvezdom petokrakom iz 1945.! Ili mozda sad kao pomodarstvo onaj smesni rfkns sto su od juce poceli da navijaju, medjutim oni ne navijaju za zute kanarincice nego protiv Vose iz obesti. nscz-gns-korida slozna porodica puna harmonije i razumevanja i mrznje. Bolje sida nego korida, videlo se u Pazaru ko je Firma!
  • 22.03.2012 11:01
    FCV ZAPAD
    Nema potrebe,na severu ima dosta fasista, vecina pravih navijaca idu na zapad.
    P.S.
    Na kraju krajeva,to je samo igra,na koju se nakaci nasilje, a mi smo gladni i zedni, hrane,obuce i sklonista za spavanje,a pre svega pravde,istine,i ljubavi,a ne nasilja, i gladni i zedni smo slobode od poreznih ugnjetaca sa svih strana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti