Biciklista-detektiv sam otkrio osobu koja ga je pregazila

Novosađanin Miloš Ljubanić, koji je bez pomoći policije pronašao vozača pikapa koji ga je oborio krajem decembra, tvrdi da nadležni nisu ni tražili video-snimak nezgode koju je uhvatila kamera obližnje pumpe.
Novosađanin Miloš Ljubanić, koji je bez pomoći policije pronašao vozača pikapa koji ga je oborio krajem decembra, tvrdi da nadležni nisu ni tražili video-snimak nezgode koju je uhvatila kamera obližnje pumpe.

Biciklista-detektiv navodi da su mu radnici "Lukoil" pumpe opisali nesreću koju su videli na snimku i dodali da se policija nije ni raspitala za video zapis.

"Rekli su mi da oko preuzimanja snimka moram da pričam sa poslovođom, ali da snimak postoji i da su ga oni videli. Rekli su mi da se ta raskrsnica inače snima, i čak su mi sve opisali kako je i bilo. Policiju, kažu, nisu videli da se raspituje", rekao je za Radio 021 Ljubanić.

Pronašao i gde živi

Ljubanić je otišao i korak dalje - ne samo da je u sačekuši locirao automobil i zapisao registraciju, već je nakon toga i pronašao gde živi čovek koji ga je udario i pobegao sa mesta nesreće.

"Ja sam tog čoveka pronašao bukvalno pukom slučajnošću. Naime, vratio sam se na mesto nezgode i obilazio firme koje se nalaze u tom radijusu tražeći snimak ili svedoke, kada sam samo pedesetak metara dalje video taj automobil ležerno parkiran u dvorištu. Sve se uklapa, ali nikako da bude pozvan na odgovornost", kaže Ljubanić za 021.

Od novosadske policije i dalje nismo dobili odgovor na pitanje da li su policajci koji su vršili uviđaj tražili video zapis sa pomenute pumpe. Podsetimo, ovaj Novosađanin je zadobio povrede kolena kada ga je pikap udario na raskrsnici Kisačke i Hadži Đerine, a Ljubanić je sa svojim prijateljima vozilo tražio po gradu, da bi nakon dva meseca i locirao pikap sa oznakom "Zlatibor vode".

Iako je predao policiji registarske oznake, organi reda su poručili Ljubaniću da je neophodno da im dostavi više podataka kako bi osumnjičeni (ime poznato redakciji Radija 021) bio uhapšen. (Miodrag Sovilj - miodrag@021.rs)

  • peanut

    27.03.2012 22:01
    apatija i malodusnost ....
    pogledajte ovo

    http://www.tubechop.com/watch/311922

    treba reagovati kriticki uvek gde tome ima mesta ....na svaku stvar. Ne reagujuci....samo osnazujemo takvo ponashanje. Reagovati na (ne)kulturu govora,medjuljudske odnose...ali i na sitne stvari,kao sto je i ovo...ali mi smo svi otupeli i samo pljuckamo sa visine . Podsmevamo se jednom trivijalnom primeru nefunkcionisanja drzave koja je u sluzbi gradjana...a kad se nama desi nepravda samo onda tome pridajemo vaznost. U tome je nas problem i zato smo svi ogorceni i zato nista ne funkcionise kako bismo zeleli.
  • Zrle krimi

    27.03.2012 09:00
    e e
    ma daj brete...sada će biciklisti spašavati život, a on živ...a 10 ubistava dnevno u okolini grada.Razmislite malo svojom glavom, naučite šta su trikovi marketinga.
  • ARKADIJE

    26.03.2012 22:07
    PRAVI ČOVEK ZA NAČELNIKA NOVOSADSKE POLICIJE
    Takvog čoveka treba staviti na upražnjeno mesto načelnika Policijske uprave Novog Sada. Čovek se dokazao za razliku od onih koji su u igri za gradonačelnika a izgube se i u sopstvenom dvorištu.
    Glasajte za čoveka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti