Elektrovojvodina poklanja štedljive sijalice

Elektrovojvodina "Elektrodistribucija Novi Sad" će od danas do 31. marta svakog dana poklanjati štedljive sijalice.
Elektrovojvodina "Elektrodistribucija Novi Sad" će od danas do 31. marta svakog dana poklanjati štedljive sijalice.

Kupci koji tih dana u potpunosti izmire svoja dugovanja i tekuću potrošnju dobiće po jednu štedljivu sijalicu, saopšteno je iz tog preduzeća. Ovi uslove važe samo za električnu energiju koja u tom periodu bude plaćena na naplatnim mestima Elektrovojvodine.

Da bi kupci dobili svoju sijalicu potrebno je da sa sobom ponesu februarski račun za utrošenu električnu energiju i ličnu kartu. Elektrovojvodina će na ovaj način podeliti 20.000 sijalica svojim kupcima električne energije, a "Elektrodistribucija Novi Sad" 6.060 štedljivih sijalica.

Ovo je jedna u nizu akcija u kojoj Elektrovojvodina želi da stimuliše svoje kupce da u celosti plate utrošenu električnu energiju i da im pomogne da je racionalno koriste.

  • nebitno

    17.06.2012 15:57
    das
    @anonimus Jedinica za napon nije W(vat) nego V(volt). . .
  • ja platim

    25.03.2012 18:39
    racun
    u roku, znaci za mene nema. e pa hvala vam, bas ste divni, a sijalicu turite sebi u b... ne treba mi vasa sijalica, ..bala vas sijalica
  • 24.03.2012 07:07
    A sijalice su toliko jake, kao signalne lampice na bilo kojem el.uredjaju, kada bi isporucen napon struje bio od 220W

    sto sada nije ni priblizno toj voltazi....

    znaci da Elektrovojvodina bi trebalo da svakom potrosacu na svakih 3 godine da kupi bar po jedan elektro aparat za domacinstvo, jer losom isporukom struje, manje nego li sto treba, elktro-uredjaji brze kvare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti