Montirali i skelu dok su crtali mural, policija nemo posmatrala

Nekoliko maloletnika, navijača Crvene zvezde u subotu je na zidu zgrade u Kaće Dejanović 12 na Novom naselju iscrtalo veliki mural, a uprkos pozivima građana niko od nadležnih nije intervenisao.

Nekoliko maloletnika, navijača Crvene zvezde u subotu je na zidu zgrade u Kaće Dejanović 12 na Novom naselju iscrtalo veliki mural, a uprkos pozivima građana niko od nadležnih nije intervenisao.

Navijači Crvene zvezde su u ranim jutarnjim satima montirali skelu, doneli kompresor i farbe, a crtanje navijačkog murala kojem je prisustvovalo više desetina mladih kao i roditelja i dece koja se tu igraju trajalo je do kasno popodne. Za to vreme, inspekcije su nadležnost prebacivale jedna na drugu, komunalni policajci nisu se ni pojavili, dok su redovni bili na kratko, malo popričali sa dečacima i otišli.

U Komunalnoj policiji tvrde da su izašli na lice mesta, ali da im je predsednik skupštine stanara rekao da momci imaju dozvolu stanara da crtaju grafit. - Napravili smo službenu belešku i fotografisali mural. To će biti prosleđeno Komunalnoj inspekciji - kaže načelnik Komunalne policije Nebojša Radovanac. Mural je inače nacrtan sa dvorišne strane, odnosno na zidu koji gleda u veliki prostor nedavno proglašen parkom, a koji je prepun mališana.

Crtanje velikih navijačkih murala postala je uobičajena pojava i ima ih u svim delovima grada. Ranije su se grafiti i murali uglavnom ispisivali noću, ali sada očigledno više nema bojazni ni od policije ni od suda da će tako nešto biti sankcionisano.

Komentari 140

  • Miroslav

    01.11.2012 20:01
    :d
    Problem je u tome što su se mnogi okomili na navijače na primer navijači se tuku,navijači prodaju drogu, navijači šaraju... a mene jako nervivira što se ne priča o pravim lopovima koji su uništili našu zemlju Srbiju, i zbog tih lopova imamo svi loš život u Srbiji, ja znam da navijači nisu uništili Srbiju kao i svi što imaju nešto u mozgu... E to za zgrade ja ponekad ne razumem ljude... ZAR IM TO TOLIKO JEBENO SMETA GRAFIT NA JEBENOM ZIDU???!!!!!!!! A da ga pitaš nekog stanara što ti smeta grafit????? ja kontam da ne bi imao odgovor ili bi tako nešto rekao naprimer holigani ili radi na svojoj zgradi...
  • NNCZ

    14.06.2012 22:58
    Sta se lozite limanci??
    Svi ste vi firmasi anvijali za zvezdu ili partizan i sad kao odjednom ludi firmasi!!! Imao sam drugova koji su prosle god lomili stolice na istoku karadjordja a sad na severu "luduju"! Toliko o vasom vernom navijanju!! NSCZ
  • Abadon

    30.03.2012 09:30
    @O
    Meni se cini da ti ipak nisi dobro procitao moj komentar. Zasto bi se inace nasao prozvanim?

    BTW, sto se tice interesovanja za sport to je okej, ovi klinci navijanjem pokusavaju da nadomeste nege stvari... ne znam kako nisi uspeo da primetis da se obracam bas takvima. Inace, za mene ne postoji nista ispraznije nego pricati o klubovima i utakmicama. Ako zaista volis fudbal, uzmi loptu pa ga igraj sa prijateljima... mada i tu cesto vidim da se ljudi na rekreaciji posvadjaju kao da igraju u milion dolara. Preozbiljno se shvata (zbog cega, to je drugo pitanje) jedna obicna igra loptom. Ne mislis tako? Ko ne navija za Vosu nije "pravi novosadjanin" i slicne kvalifikacije... ne primecujes nista blentavo u tome?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti