Ana Subotić pobednica Novosadskog polumaratona

Atletičarka Ivanjice Ana Subotić i Marko Živanović iz kragujevačkog Radničkog pobednici su 19. Novosadskog polumaratona.
Atletičarka Ivanjice Ana Subotić i Marko Živanović iz kragujevačkog Radničkog pobednici su 19. Novosadskog polumaratona.

Subotić je trku dugu 21 kilometar završila za 1:16,45 i za skoro 12 minuta bila brža od drugoplasirane Mirjane Čegar - Lukić (1.28,04). Treće mesto pripalo je Kseniji Bubnjević (1:30,19).

Živanović je ostvario vreme od 1:05,38, što mu je bilo dovoljno da ostvari ubedljiv trijumf ispred drugoplasiranog Anđelka Rističevića (1:09,57) i trećeplasiranog Miloša Milovanovića (1:14,57).

Na Novosadskom polumaratonu nastupilo je više od 400 takmičara iz Italije, Slovenije, Rumunije, Makedonije i Srbije. Osim glavne trke održano je još nekoliko takmičenja rekreativaca u kojima su nastupili i mališani predškolskog uzrasta i učenici novosadskih osnovnih i srednjih škola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti