Ukida se linija 70

Od 1. aprila ukida se linija 70 na relaciji Novi Sad - Institut, saopštio je gradski prevoznik.

Od 1. aprila ukida se linija 70 na relaciji Novi Sad - Institut, saopštio je gradski prevoznik.

Kao razlog navedeno je da se trase linija 3, 9, 11 i 12 većim delom poklapaju sa trasom linije 70 i da pomenute gradske linije imaju manje intervale i veći broj polazaka. Ujedno će se pojačati broj polazaka "jedanaestice", a po potrebi i ostale tri linije.

Od prolećnog reda vožnje, na linijama ka Čeneju i Beočinu saobraćaće mini busevi, a pojedini polasci iz beočinske opštine stajaće samo na za to određenim međumesnim stajalištima.

Takođe, od 1. aprila će biti delimično izmenjena trasa linije 77 za Stari Rakovac.

  • Petar

    28.03.2012 08:30
    Za divlja naselja može, za Institut ne može
    Bitno je da oni sada uvode liniju 9A do tamo gde su se divlje naselili oni "skotrljani", a ukidaju liniju za Institut. E, Novi Sade moj stari...
  • 28.03.2012 05:21
    sramota
    Apelujem na nadlezne u GSP-u da razmisle kada budu pravili red voznje za liniju 69 da je pojacaju ako nam ukidaju 70.Niko nas ne spominje.Nije stvar u izborima nego o elementarnim stvarima.U dom zdravlja u Petrovaradinu ako si zakazan za 11 treba da krenes autobusom u 07i40 da bi preko male krsne tj.linija 3 ili 9 ponovo dosao u Petrovaradin.Da nije tuzno i jadno bilo bi smesno a nama vise nije ni malo smesno a jadnije je da nemoze biti gore.
  • 27.03.2012 13:42
    Ribnjak nije više vikend naselje
    Ribnjak nije više vikend naselje ako niste znali gospodo. Ovde žive porodice sa malom decom, srednjoškolicima i studentima. Umesto da uvedete još koju liniju ili bar neku kružnu koja će nas povezati sa ostatkom "svet" vi ukidate jedinu liniju do fakulteta i trgovinskih centara.A da ne pričamo o većernjim izlascima i o zadnjem autobusu u 10.30. Pa dali ste sišli s uma! Koliko još linija treba za ili kroz Petrovaradin i Kamenicu? U 21. veku mi ćemo ići peške u školu a gledati u centar grada, smešno. Stvarno je vreme da se menjaju gradske vlasti, malo im je bajata priča da se grad seli na drugu stranu obale, ipak sve ostaje u gradu.E pa društvo iz ribnjaka pamet u glavu na sledećim izborima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti