Toplana nagrađena za besprekoran rad

Pokret za zaštitu potrošača Novog Sada dodelio je JKP "Novosadska Toplana" povelju povodom Svetskog dana potrošača.

Pokret za zaštitu potrošača Novog Sada dodelio je JKP "Novosadska Toplana" povelju povodom Svetskog dana potrošača.

Ovo priznanje se dodeljuje preduzećima koja štite interese potrošača i korisnika usluga, a Toplani je dodeljeno zbog urednog snabdevanja građana Novog Sada toplotnom energijom.

"Ovakvo priznanje dokaz je besprekornog rada našeg preduzeća. Naime, i pored neverovatno hladnog perioda koji je sada iza nas, Toplana je uspela da obezbedi neophodne količine gasa i zagreje Novosađane čak i kada su temperature bile duboko u minusu. Toplana je realizovala i prvu fazu rekonstrukcije Toplane "Sever" na koju je Novi Sad čekao više od četiri decenije i to je samo  jedan od razloga što su ove zime radijatori bili vreli u najhladnijim danima. Ponosni smo što smo dobitnici ovog priznanja, posebno što ono predstavlja stav potrošača i naših sugrađana", izjavio je direktor Vladimir Jelić.

On je dodao da će Toplana nastaviti sa urednim snabdevanjem građana toplotnom energijom do kraja grejne sezone.

  • Lolita

    28.03.2012 22:34
    E kvazi magistre poljoprivrede ovo je toliko providno da si platio ovu diplomicu da je to samo dokaz tvoje kuovine diplome kako fakultetske tako i ove !
    Tom koji ti je savetovao da ovo platis zahvali se puno! Da si hteo ov ogov gluplji nisi mogo ispasti
  • !

    28.03.2012 05:44
    Ljudi grozni ste, nisam ni za ove, ni za one, ali da se svaka pozitivna vest doceka na noz, to govori samo kakvi ste, tuzno
  • 27.03.2012 22:01
    @Ne Ko Nego Šta
    Parking servisu nagradu za izvlacenje pravih belih linija predace Cedomir Jovanovic licno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti