Sutra defile bickilista ulicama Novog Sada

Biciklistička sezona u Novom Sadu otvara se sutra defileom ulicama grada.
Biciklistička sezona u Novom Sadu otvara se sutra defileom ulicama grada.

Predsednik biciklističkog kluba "Novi Sad" Nemanja Vajs rekao je da ovaj klub već dugi niz godina sarađuje sa upravom grada u akciji "Vratimo Novi sad biciklistima". Takođe, pozvao je sve zainteresovane da se priključe akciji.

"S obzirom na to da je ovo proleće došlo iznenada, odlučili smo se da obeležimo početak biciklističke sezone u Novom Sadu velikim defileom ulicama grada. Pozivam sve da na trg izađu sa biciklom, i rekreativci i oni koji ga svakodnevno koriste", kaže Vajs.

Cilj ove akcije je motivisanje građana da koriste bicikl, kao i podizanje biciklističke svesti. Okupljanje biciklista u subotu je na Trgu slobode u 16.30h, a od 17 časova počinje vožnja.

Defile će se kretati ulicama Modene, Žarka Zrenjanina i Stražilovskom, potom bulevarima cara Lazara i oslobođenja, zatim ulicom Dimitrija Tucovića i na kraju cilj je na platou Spensa.

  • 31.03.2012 00:28
    Bez subvencija za unutrašnje gume ne odustajte od vožnje!

    (Ko vozi točkove bez unutrašnje - ko vas šljivi, ne može protest da bude za sve)
  • 13

    30.03.2012 21:17
    Kupite Elokventnom kabanicu da ne pokusne.
  • kenijac

    30.03.2012 19:00
    Pesak
    Oni paradiraju gradom, a ja cekem suceljavanje s sluzbenim licem kod sudije za prekrsaje zbog voznje bicika u pesackoj zoni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti