Od danas kreće linija 9A, a ukida se linija 70

Od danas startuje nova gradska linija 9 a, koja je uvedena na zahtev žitelja naselja Alibegovac, Karagača i dela Petrovaradina.

Od danas startuje nova gradska linija 9 a, koja je uvedena na zahtev žitelja naselja Alibegovac, Karagača i dela Petrovaradina.

Saobraćaće do Ulice Račkog u Petrovaradinu i voziti prema novoizgrađenoj okretnici na Mišeluku, preko puta Barutane. Predviđeno je da nova linija ima 11  polazaka od Novog naselja, a u suprotnom smeru biće 12.

Od danas se ujedno ukida linija 70 na relaciji železnička stanica - Institut u Kamenici. Zbog toga će biti povećan broj autobusa na linijama 68, 71, 72 i 74.

U GSP-u kažu da liniju 70 ukidaju zbog malog broj putnika koji ulazi i izlazi sa Ribnjaka u autobus. Dodaju da se trase autobusa 3 ,9, 11 i 12  većim delom poklapaju sa linijom 70, a pri tome na tim linijama ima znatno više polazaka.

  • Vera Sremac

    15.06.2021 20:16
    Uvesti sutobus
    Uvesti sutobus bar jednom nedeljno, liniju N. naselje, Rumenačko groblje. Puno je starog sveta a treba menjati 4 autobusa. Mislim da bi ovo bilo dobro za N. naselje i starije osobe. Unapred hvala. Pozabaviti se ovim problemom, veoma je značajan.
  • Nikola

    03.04.2012 08:46
    bas lepo
    sto ste uveli novu liniju a sto se tice 70,,,, neka niko ne ide na groblje sacuvaj nas Bože !
  • Slobelix

    02.04.2012 19:39
    Lep potez
    Veoma lep potez za stanovnike koji nisu nikad imali nijednu liniju gradskog prevoza.

    Dragi hejteri,
    ne radim za JGSP uopšte, ali pojedine gluposti koje ovde pišete su banalne.

    Ribnjak nije ostao bez ijedne linije, ostao je sa linijom 69. Za institut postoje autobusi: 68A, 71A, 72A, 74A, 76A i 77A (nisam siguran za zadnja dva) koji brzo stižu do instituta. Zglobni autobusi ulicama Novog Sada ne vitlaju prazni. Vitlaju možda u 23:30, kada završavaju smenu.

    Nadam se da sam vam razjasnio neke stvari, a vi možete i dalje da bacate hejt potpuno besmisleno. ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti