Pijačni prodavci besni zbog odluke "Tržnice"

Novosadski pijačari ogorčeni su odlukom "Tržnice" kojom im je zabranjeno da plaćaju polovinu tezge, iako mnogi nemaju dovoljno robe da zauzmu celu.

Novosadski pijačari ogorčeni su odlukom "Tržnice" kojom im je zabranjeno da plaćaju polovinu tezge, iako mnogi nemaju dovoljno robe da zauzmu celu.

Prodavci su počeli da potpisuju peticiju protiv ovog rešenja, jer, kako kažu, žele da spreče proterivanje malih prizvođača sa pijaca.

Kako piše Blic, u "Tržnici" nisu želeli da komentarišu odluku u vezi sa naplaćivanjem pijačarine.

  • Iva

    05.04.2012 07:37
    I eto! Samo gledaju kako da uzmu pare! U vreme kada je kriza i kada nema posla, narod nađe način da nekako zaradi, a onda "Tržnica" donese neke odluke koje zabranjuju narodu da radi! Ne znam što im je bitno da li neko plaća pola ili čitavu tezgu, svakako će oni dobiti novac, a narodu će olakšati!
  • Mila

    05.04.2012 07:34
    Očito da je prifalilo novca za kampanju, pa onda udarili po narodu!Moraju nekako da se finansiraju, pa su odlučili da je najlakše na ovakav način!
  • novosađanin

    04.04.2012 18:10
    lopovi
    Šta reći nego udario lopov na lopova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti